lauantai 3. huhtikuuta 2010

Lankaa lankalauantaina ja vähän muutakin höpinää

Kristiina laitteli eilen illalla myöhään viestiä, että haluaisinko lähteä Soukkaan Menitaan neuletapaamiseen. Halusinhan minä:) Lankaa en olisi (ehkä) tarvinnut, mielessäni oli, että jos bambulankaa on tarjouksessa/halvalla niin sitä tiskirättejä varten ostan. No sattuipa somasti ja Novitan Bambu lanka oli tarjouksessa, nuo poistovärit siis. Hyvin kelpaavat nuokin värit rätteihini, alkoihin uhkaavasti bambulangat olla minulta loppussa. Noihin Pandan villabambulankoihin sorruin, aion tehdä itselleni kämmekkäät. Varmaan samanlaiset kun täällä ja täällä .Neuloin neuletapaamisessa näitä sukkia Zauberball langasta. Alun tein kotona, varmaan kolme riviä eli aika paljon sain aikaan:)Tämän ihanan liinan sain Kristiinalta, hänhän teki niitä ison nipun ennen pääsiäistä. Kiitos Kristiina vielä tätäkin kautta kauniista liinasta:)Ja tätini syntymäpäivälahja eli revontuli nro 25 valmistui eilen. Tänään päättelin kun oli yön yli pingotuksessa. Tästä tuli mielestäni niin kiva, että ei taida pelkkä kakku ja kahvi riittää;)

10 kommenttia:

 1. Mitä herkkusia täällä onkaan:) Oma pakettini odottelee yhä postissa, ei ole sinne suuntaan ollut vielä asiaa, sniif..mutta pian haen. Ihania nuo Kristiinan tekemät liinat, toiset ne osaavat! Ja Revontulet ne aina vaan ihastuttavat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Zelda:) Jokos tehdään sinulle toinen revontuli? Väritoiveita vaan kehiin;)

  VastaaPoista
 3. Aina valmiina kuin partiolainen:)) Laitan mailia tulemaan.

  VastaaPoista
 4. Täytyypä tutkia villavarastot ja mikäli sieltä ei sopivaa löydy, niin ostan parin viikon päästä meren takaa:) Laittelen sulle sähköpostilla kuvaa villoistani;)

  VastaaPoista
 5. Kiva oli eilen tavata. Minullakin on pieni pyöreä liina, joka on vielä bloggaamatta.
  On meillä ihana ystävä.
  Kohta taas nähdään. Oikein hyvää pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Oli kyllä kiva tavata eilen:) Ja pian tosiaan tavataan taas uudestaan! On meillä kiva ystävä ja taitava:)

  VastaaPoista
 7. Siis Revontuli nro 25?!!!! Ja minä en ole tehnyt vielä ainuttakaan.
  Bambu on mukavaa lankaa myös käytössä. Varasin sitä uutta kittiä (?) sävyä pitkän neuletakin verran. Saa nähdä minä vuonna tuo valmistuu :)
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
 8. Hei tellu, kyllä 25 olen tehnyt noita koukuttavia revontulihuiveja 26. on nyt puikoilla:)
  Minä pidän myös bambulangasta, tosin monesta muustakin langasta ja varasto onkin sen mukainen;)
  Mukavaa kevättä myös sinulle!

  VastaaPoista
 9. No niin, noissa sinun bambulangoissa on sitten etsimääni ihonväristä, onko se poistoväri? Täytynee huomenna kierrellä täällä kaikki lankoja myyvät liikkeet (kaikki 3)

  VastaaPoista
 10. Smirgeline: minusta tuo on liian roosan väristä ihonväriksi, tuo kuva vääristää väriä.. Ostin sieltä Soukan Menitasta ja osa väreitä oli kalliimpia, niin uskoisin että nämä ostamani olivat poistovärejä.

  VastaaPoista