sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Väsynyt, mutta onnellinen reissaaja...

Tai ei enää niin väsynytkään, kun nukuin reilun kymmenentunnin yöunet viime yönä;)

Tallinnassa siis reissasimme isolla porukalla:) Matkalla olivat kanssani KristiinaS, Aura, Arja, Pirkko ja hänen siskonsa, Katju (joka matkan järjesti, kiitos vain Katju:)), SeijaP, Outi-M, Hanza, Eija ja Mari. Kiitos kaikille oikein mukavasta seurasta:))


Laivamatka alkoi kivasti. KristiinaS oli tehnyt kaikille matkaan varakassit (vaikka mukani oli varakassai, niin tämäkin tuli tarpeeseen), niitä oli eriväriä ja minä sain ihan oman väriseni. Kiitos KristiinaS! Kassin päällä on Hanzan tuomia keraamisia nappeja ja Arjan tuoma rintamerkki. Kaikki saimme rintamerkit, kaikille oli varattu erilaiset, merkki otettiin pussista kurkkimatta:) Katju oli tehnyt kaikille silmukkamerkkejä, nämä on tosi kivat ja pääsevät käyttöön varmasti. Kiitos Hanza, Arja ja Katju!Tässä kuvaa lähemmin silmukkamerkeistä ja rintamerkistä:Tässä taas lähikuvaa napeista:Kävimme Kosmoskaupasta ja sieltä en ostanut mitään. Olihan siellä kyllä kaikkea ihanaa, mutta säästelin rahojani Karnaluksiin;) Sieltä tulikin sitten ostettua yhtä sun toista tarpeellista... Kuva on vähän huono kun nuo kaikki ompelu/silitysmerkit on muovikääreissä.Karnaluksista kävelimme Pronksiin. Sieltä tulikin sitten ostettua myös kaikkea ihanaa:) Vironvillaa lähdin ostamaan tältä reissulta, vain kolme kerää ostin Pronksista, Anya sitten sitäkin enemmän;)Muut lähtivät tässä vaiheessa syömään. Me Kristiinan ja Hanzan kanssa kävimme Puu ja Puduka puodissa. Kertakaikkiaan ihana pikkuinen puoti täynnä kaikenlaista ihanaa! Ostin sieltä vain muutaman napin tällä kertaa, mutta sinne on kyllä suunnattava uudestaan oikein ajan kanssa!

Näin ihanasti siellä ostokset pakattiin:Ja pussin sisältä siis paljastuu ostokseni:Kahvilla kävimme myös tällä reissulla ja söimme taivaallisen hyvää suklaakakkua! Kuvaa löytyy Kristiinan sivuilta:)

Muurin vierestä vanhasta kaupungista lähtiessämme kävin ostamassa neidille lupaamani tumput:Ja sitten viimeisenä vaan ei vähäisimpänä ostokseni Sadamarketista:Vironvillaa siis lähdin ostamaan ja saaliini on mielestäni ihan kohtuullinen:)

14 kommenttia:

 1. Paljon kiitoksia seurasta!

  VastaaPoista
 2. Kyll sä saat käyttää niitä mun kuvia jos haluut, kai mä laitoin ne e-meilillä?
  Kivaa oli ja jos muut ei tee syysreissua niin mennään me, ja otetaan Vee mukaan.

  VastaaPoista
 3. KristiinaS: Noi ostos kuvat saa riittää, mä en muutenkaan suosi mun blogissani kuvia ihmisistä kuten varmaat oot huomannu:)
  Mennään vaan ja otetaan Vee mukaan ja Zeldakin jos hän haluaa:)

  VastaaPoista
 4. Noi vironvillat on niin kauniit kuin myös ANYn sävyt. Kiitos matkaseurasta.

  VastaaPoista
 5. Onpa teillä ollut kiva matka. Ihania tuomisia!

  VastaaPoista
 6. Minäkin meinasin sinulle kuviani tarjota. Mutta hyviä ostos kuviahan sinulla on täällä.
  Kiitos kivasta matkasta ja ihanista ostoskuvista.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Katju, Juuli ja SeijaP :)
  Minäkin tykkäsin tuomisista;) Ja kuvia Kristiina laitteli sähköpostilla, mutta pidättäydyn edelleen vain "ei ihmis" kuvissa :)

  VastaaPoista
 8. Hei Lila!

  Yritin sinua lähestyä jo ennen matkaa Neulomossa yksityisviestillä, mutta se ei tainnut tulla koskaan perille. Olisin varmistanut vaan, että sinä olet sinä, siis että meidän lapset ovat luokkatovereita keskenään :) Mulla on niin mielettömän huono kasvomuisti, että en vieläkään ole ihan varma...

  VastaaPoista
 9. Hei Helena!
  Kyllä sinun yksityisviestisi tuli perille, vastasinkin siihen.. Ilmeisesti siis minun viestini ei tullut perille:)
  Kyllä vain meidän pojat on samalla luokalla:) Mietinkin jälkeen päin, että varmaan olisi ollut hyvä sinulle esittäytyä siellä Pronksissa, eikä vain moikata. Tämä on sitä jälkiviisautta.
  No, me näemme sitten toukokuun alussa vanhempainillassa;)

  VastaaPoista
 10. Onpa teillä ollut todella mukava reissu:)
  Ihanilta näyttävät kaikki tuomisesi.

  VastaaPoista
 11. Kiitos Zelda:) Nautin tästä väriterapiasta ympärilläni;) Muusta perheestä en niin tiedä:D

  VastaaPoista
 12. Kiitos Tesa:) Minustakin ostokset olivat ihania!

  VastaaPoista