sunnuntai 15. elokuuta 2010

90-vuotis juhlat juhlittu :)

Eilen vietimme minun ja ukko-kullan yhteisiä juhlia, yhteensä täytimme siis 90 vuotta:) Kaverithan järjestivät meille jo aikaisemmin yllätysjuhlat. Niistä voi lukea täältä. Mekin yllätimme vieraamme ja olimme rakentaneet heille rastiradan, oli ankan ongintaa uima-altaasta, ongelmanratkaisua, golfia, neulontaa jne. Viimeisenä kyselylomake meistä, kysymyksiä oli meistä yhdessä ja erikseen. Voittajat toki palkittiin:) 1. palkinto oli kuohuviini ja mitali (kaulaan killumaan) 2. palkinto oli pikkupullo kuohuvaa ja namipussi + mitali kaulaan. 3. palkinto oli lauantai karkkipussi ja mitali kaulaan. Kuvia en palkinnoista tajunnut ottaa... Enkä kyllä rasteiltakaan...

Tarjolla meillä oli grillimakkaraa, uusia perunoita kera sillin, paria erilaista salaattia ja meidän oma tekemää kauraleipää. Noista en mistään tajunnut enkä kyllä ehtinytkään ottaa kuvia. Makeina tarjottavina oli tietysti täytekakku, omenapiirakkaa (myös gluteenittomana versiona) kera vaniljavaahdon, pullaa (kaupasta), gluteenittomia muffinseja. Lapsille oli varattu vaahtokarkkeja paahdettaviksi grillissä, mutta ne me unohdettiin ihan tyystin...

Tässä kuva kakusta. Me tehdään ukko-kullan kanssa aina yhteistyötä, hän tekee pohjan ja minä sitten täyttelen ja koristelen:) Minun hermoni ei kestä kakkupohjan vatkaamista...Tällaiset ihanat kukat sain:Myös tämän:Lahjojakin saimme vaikka mitä. Mm. Muumi seikkailu seinäkellon (IHANA!), Aino- ja Reinotossut, Emäntä- ja Isäntä pyyhkeet, Kermansaven kupit, rahaa, lahjakortteja, kuohuviinia jne. Eli vaikka mitä:)

Ja tämä ihanuus muutti minun luokseni, tämähän oli rakkautta ensi silmäyksellä kun se Langoista neule-eläimiä blogissa näin.

6 kommenttia:

 1. Kiitokset mukavista juhlista, aika kului kuin siivillä. Oli hyvää syötävää ja hauska seuraleikki. Ilmakin oli oikein suosiollinen.
  Uskon että pussirotta sai rakastavan emännän.

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea molemmille sankareille:) Teillä on ollut tosi hauskan kuuloiset juhlat.

  VastaaPoista
 3. Hauskalta kuulostavat nuo juhlat! Onnea vaan ysikymppisill =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Smirgeline:) Kiva kun viihdyitte:)
  Pussirotta sai varmasti hyvän emännän;) Tosin se tuntuu olevan noiden pikkuisäntien ja -emännänkin mielestä kiva.. Pidän kiinni kynsinhampain;)

  Kiitos Zelda:) Meillä oli oikein mukavaa:)

  Kiitos Krista:) Hauskaa oli! Viimeiset vieraat lähtevät tänään;)

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon onnea molemmille!!! Oletko joskus tulossa Menitan tapaamiseen???

  VastaaPoista
 6. Kiitos Vee:) Pitää tutkia pääsenkö sinne mitenkään, silloin kerran tulin Kristiinan kyydissä. Miten ne tapaamiset siellä Menitassa onkaan?

  VastaaPoista