keskiviikko 11. elokuuta 2010

Ei voi tietää miten hyvä kotona on olla jos ei koskaan käy missään

Nyt on taas hyvä olla kotona, vaikka matkakin oli ihan mukava:) Olimme siis Bulgariassa Sunny Beachillä viikon, meidän perhe ja minun vanhempani. Tässä pieni matkakertomus lähinnä kuvin kerrottuna:)

Menomatkalla lentokoneen ikkunasta kuvattuna:Hotelimme uima-altaan vieressä oli pieni baari, josta sai jätskiannoksia, aika monta meidän lapset siitä viikon aikana ehtivät ostaa:) Niiden teossa nähtiin todella vaivaa ja jäätelö oli ihan hyvääkin:)Meidän hotellin parvekkeelta oli merinäköala;)Nessebarissa oli aika huono ranta, hiekka oli tuollaista simpukankuorien silppua ja tarttui ihoon tosi kovaa. Uimaan kun meni, niin ranta oli kovin kivikkoinen eikä pohjakaan ollut kovin kiva jaloille... Mutta uimassa käytiin Nessebarissa myös pariin otteeseen. Siellä nuo meidän perheen miehet saivat snorklata, siellä kun näkymä vedessä oli paljon parempi kun Sunny Beachin rannalla. Nessebarista löytyi taskurapuja ja aika isoja simpukoita.Nessebarissa oli hurjat portaat, noita kuljimme alaspäin, että pääsimme rannalle.Sunny Beachillä rannan tuntumassa oli naisia neulomassa ja virkkaamassa. Kauniita liinoja tekivät, mutta en ostanut kuitenkaan yhtään:) Hintaa noilla liinoilla ei juuri ollut, iso liina maksoi parikymmentä euroa ja pieniä olisi saanut muutamalla levalla (leva oli noin 50 senttiä).Uskokaa tai älkää, mutta helteestä huolimatta siellä oli liikkeellä myös lumiukko:DYksi matkan kohokohdista oli kuopukselle se, että näki Paavo Pesusienen:) Tässä Paavo-parka tosin joutuu viettämään aikaa nurinniskoin;)Burgasin lentokenttä lähdön hetkellä. Vielä hetki piti odottaa, sitten bussit veivät meidät lentokoneen luo ja kotimatka alkoi:) Kotona olimme yöllä kahden maissa, väsyneinä.Matka oli mukava ja mieli tekee uudestaan Sunny Beachille vielä joskus. Mutta oli kyllä kiva palata myös kotiin. Tosin minun ja ukko-kullan yöunet jäi vain muutaman tunnin mittaisiksi, kun matkasimme heti aamulla Tallinnaan...

3 kommenttia:

 1. Mukavan kuuloinen reissu! Tervetuloa kotiin!

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa taas linjoille! Haastoin sinut siihen Neulomon kummikeräykseen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Zelda:) Reissu oli mukava ja kaipuu matkailuun jäi.. Jospa vielä joskus!

  Kiitos Outi-M:) Ertzukin minut haastoi, pakkohan se on ottaa haaste vastaan kunhan viikonlopun juhlista ensin selvitään:)

  VastaaPoista