lauantai 21. elokuuta 2010

Liikkuu ne sittenkin....

Puikot nimittäin;) Sain kun sainkin yhdet sukat valmiiksi vielä nyt elokuussa. Hidasta on käsityötahti ollut, liian kuumaa suuremmille töille ja kesälomareissukin sekoitti käsityötahtia pahankerran :D Mutta nyt on taas arki alkanut, ehkäpä saan näiden sukkien lisäksi jotain muutakin valmista:)

Ystävä/tuttavapiiriin syntyy vauvojakin monta vielä tämän vuoden puolella. Jotain pientä sievääkin siis pitää saada aikaan:) Osan luultavasti teen kyllä ompelemalla. Kahvipussejakin on kertynyt nyt sellainen pino, että saan niistäkin tehtyä jotain, varmaan viimeistään pukinkonttiin;)

Tässä nämä tekemäni sukat. Ne aloitin loppukeristä, ja loppuihan se lanka sitten kesken niin, että ostin uuden kerän lisäksi (siitä kerästä saan vielä yhdet sukat;)), siksi noin värivialliset:Ja tässä kummipojalle tekeillä jotain:) Katsotaan mitä siitä valmistuu. Virkkaamalla teen ja sitähän minä en oikein osaa... Mutta katsellaan saako kummipoika tämän vielä syksyn viileille vai...Tästä se käsityöharrastus taas virkistyy, uskokaa pois:)

5 kommenttia:

 1. Mukavan pirteät sukkaset tulikin:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Zelda:) Jotenkin nyt on sellainen fiilis, että vain sukkia oikeastaan tekee mieleni tehdä...

  VastaaPoista
 3. Kohta niitä sukkia taas tarvitaankin, joten ei kun puikot suihkimaan :)

  VastaaPoista
 4. Kauniit sukat. Todella kohta villasukkia aletaan tarvitsee kun säät kylmenevät.

  VastaaPoista
 5. Niimpä niin Sude:) Sukkia tarvitaan ja aina silloin kun niitä kipeimmin tarvitaan niin ne kaikki ovat sukeltaneet piiloon... Niin ainakin meillä:) Neidillä on hyvin samankokoinen jalka kun minulla ja jostain syystä minun sukkani kokoontuvat hyvin usein neidin huoneessa ja minulla on sentään enemmän villasukkia kun yksi tai kaksi paria... Mutta niin on kyllä neidilläkin;)

  Kiitos villasukka:) Sukkaa pukkaa lisää, ainakin työmatkoilla, silloin on kiva tikutella pieniä töitä. Vaan olisi sitä tarkoitus neuloa isompaakin juttua, kun vaan ehtisi. Päässä on taas niin monta ideaa vaan aikaa on ihan liian vähän töiden jälkeen kaiken toteuttamiseen...

  VastaaPoista