lauantai 2. lokakuuta 2010

Harry Potterit ja merkkejä

Tänään olen käynyt Taavan kanssa Sinellissä ja Helmiharakassa (oli ensimmäinen visiittini sinne). Sinellissä teimme kauniit korut, tästä löytyy lisää tekstiä Taavan sivuilta. Tuolta löytyy myös kaunis koru, jonka Sinellissä teimme. Minun koruni päätyi neidin kaulaan... No, niin kyllä arvelinkin:)

Matkalla sinne ja takaisin tikutin Harry Potter sukkaa kuopukselle, lanka on siis Opalin Harry Potter lanka ja väri Harry ja Ron. Sain juuri melkein kotiportilla valmiiksi toisen sukan, toisen olen saanut valmiiksi jo aikaisemmin:)Minä jonka ei pitänyt hurahtaa helmitöihin... En ole vielä kovin pahasti hurahtanut, vaikka helmivarasto kasvaakin uhkaavasti;) Ostelin sekä Sinellistä että Helmiharakasta helmiä ja muita korutarvikkeita. (Ja kotona huomasin heti, että puuttuu yhtä sun toista...)

Ostin tarvikkeet kummitytön syntymäpäivälahjaan, kummityttö on kyllä jo "vanhentunut", mutta kahvit juodaan huomenna:) Tein kummitytölle korvakorut ja kännykorun.Silmukkamerkkejä olen luvannut tehdä Wellulle neulomosta. Nyt innostuin niitä tekemään, enkä yksin. Kuopus ja neiti olivat apunani ja merkkejä syntyi kuin itsestään:) Osa näistä lähtee Wellua ilahduttamaan (toivottavasti siis;)) maanantaina postin mukana:)Hetken taidan vielä tikuttaa sukkavaihtosukkia, että saisin nekin matkaan alkuviikosta:) Toinen sukka viiden purkukerran jälkeen on valmis ja toinenkin jo kantapäässä menossa eli toivoa on;)

Iloista viikonloppua kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. Ihania koruja, itsenikin pitäs alkaa koruja väsäilee, en ole koskaan juuri tehnyt, harjoittelukoruja. Tarvisisin kipeästi silmukkamerkkejä joten niitä täytysi alkaa te kams sellaisena harjoitustyönä ensin. Nääkin taidot tulisi vähitellen ottaa ohjelmaani.
  SYYSKAUNISTA VIIKONLOPPUA!

  VastaaPoista
 2. Kyllä te nuoret jaksatte ja ehditte kaikenlaista! Olinkohan mä noin aikaansaapa tossa iässä?

  VastaaPoista
 3. Tulipa ihanan värikkäät sukat. Samaa päivittelen myös, että miten ikinä ehdit tuon kaiken tehdä:)?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Villasukka) Minusta nuo itseraidoittavat/koristelevat langat ovat ihania, ei tarvitse päätellä langanpäitä joka välissä;) Kuopus tykkää sukista kovasti ja laittoi ne heti jalkaansa, paras kiitos äidille :)
  Silmukkamerkkejä on helppo tehdä. Nyt olen "laajentanut" korviksiin, niitä on yhtä helppo tehdä kun silmukkamerkkejä. Pitää vaan olla muutama työkalu, niin teko on helppoa kun heinänteko (ikinä en ole heinätöitä tehnyt, heh) :)
  Kaunista sunnuntaita sinulle:)

  Kristiina, minä en ehdi tehdä puoliakaan siitä mitä tahtoisin ja mitä pääni työstää;) Minusta tuntuu, että esim. sinä itse saat aikaan paaaaljon enemmän kun minä:) Mistähän saisi uorokauteen lisää tunteja?

  Kiitos Zelda:) Minusta tuntuu tosiaan siltä, etten saa juuri mitään aikaiseksi... Mutta kiva kuulla jos joku on sitä mieltä:)

  VastaaPoista
 5. Harry Potterit ovat siis jo valmiina! Mun keskiviikkosukkani eivät ihan yhtä hyvässä jamassa ole vielä, vasta toinen pieni sukka valmiina...

  VastaaPoista
 6. Jep Krista:) Potterit valmistuivat:) Sinullakin näytti olevan valmiita sukkia jo;)

  VastaaPoista
 7. No joo, mutta toinen keskiviikkosukka on vielä tekemättä... Innostuin tekemään muita sukkia välissä. Johtui varmaan niistä Paellan vihreistä sukista =)

  VastaaPoista
 8. Krista:) Mitäs me puhuttiinkaan, että jos on neljä projektia kesken eikä tiedä mitä jatkaa niin aloittaa viidennen :D
  Ja kun tekee monia sukkia yhtä aikaa niin yhdensukan sydrooma ei ole niin paha;)

  VastaaPoista