lauantai 16. lokakuuta 2010

Lomalais(t)en tuotoksia :)

Syysloma alkaa olla lopuillaan, mutta kerron lomastamme, sen alkupuolesta:) Eli minun, neidin ja kuopuksen oli tarkoitus lähteä syyslomaa viettämään siskoni luokse ja sinne meno oli jännittävämpää kun suuressa maailmassa;)

Ostimme bussiliput Kampista ja suuntasimme bussilla kohti Turkua ja siellä vaihdoimme bussia ja pääsimme kuin pääsimmekin määränpäähän asti ehjinä;) Lähtiessä varasimme aikaa niin paljon, että emme varmasti myöhästy bussista, emme myöhästyneet olisimme ehtineet aika moneen Turkuun menevään bussiin, heh! Sen verran meillä oli aikaa, että eväät söimme jo ennen kuin bussiamme näimmekään:D

Perillä meitä onneksi oltiin vastassa, ei olisi ollut aavistustakaan mihin suuntaan olisi pitänyt lähteä..

Mutta nyt siihen lomailun parempaan osioon eli niihin tuotoksiin:)

Näiti sukkia kaverilleni Taavalle tein työmatkoillani jo ennen lomaa, sain valmiiksi ja pääteltyä lomalla. Toivotaan että sukat kelpaavat:) Sukat on neulottu Super Soxx -langasta 3 puikoilla.Nämä kämmekkäät on olleet mielessä jo pitempään ja tehtävälistalla myös saman ajan... Entinen työkaverini, ystäväni, täytti vuosia elokuun alussa ja nyt sitten sain lahjan (vihdoin) tehtyä. Nyt voimme sitten sopia treffiajankin;) Lankana näissä teeteen Poppari, puikot nro 3,25. Poppari valikoitui siten, että kun ystäväni on allerginen villalle enkä ollut Popparia aikaisemmin kokeillut. Minusta lanka oli ihan kivaa neuloa ja luultavasti ostan toistekin tätä lankaa:)Ehdin tehdä muutakin siskoni luona kun neuloa;) Leivoimme yhdessä pullaa ja pipareita. Korvapuusteja oli tarkoitus tehdä koko taikinasta, mutta kuopus ilmoitti ettei tykkää kanelista, niin väänsimme osasta taikinaa sitten tavallisia pikkupullia. piparit tehtiin valmiista taikinasta, sunnuntaista tottakai;)Tässä kuopuksen koristelemat piparit:Ja tässä neidin koristelemat:Näitä pieniä junasukkia olin aloittanut myös jo aikaisemmin, mutta lomalla sain valmiiksi:) Lankana Dropsin Alpaca. Nämä menevät neidin opettajan vauvalle:)Otin mukaan myös bambulankaa, kun ukko-kulta ilmoitti että meidän tiskirättimme ovat ihan lopussa... Kuvassa olevan rätin jätin siskoni luokse ja tuo pienen pieni alku muotoitui rätiksi kotimatkalla. Lankana näissä Novitan bambulanka.Ja lopuksi vielä kuvaa tämän syksyn ensi lumesta, sitä lapset kävivät todistamassa ihan ulkona asti (montakin kertaa), minä tyydyin kuvaamaan ikkunasta tuvan lämmöstä;)Näin tuotokas loma tällä kertaa:)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Poppari kämmekkäät on IHANAT, niin pehmeät ja värikin on tosi kaunis, puhdas. Tykkään tosi kovasti. Tapaaminen on vieläkin sopimatta kun minä en ole hoitanut lahjaa :)))
    t. Ystvävä

    VastaaPoista
  2. Oleppas hyvä ystäväni:) Nämä kämmekkäät on sinua ajatellen ja suurella rakkaudella tehdyt:)
    Älä huoli minun lahjastani, se että näemme on suuri lahja! :) Ikävä on kova!

    VastaaPoista