maanantai 18. lokakuuta 2010

Sukkavaihtoa ja silmukkamerkkejä

Otin osaa Novitan neulomossa sukkavaihtoon. Näin kivat sukat sain Bluesilta:) Ihanat! Ne on tehty yhdestä lempilangastani ja väri on juuri minua:) Ja nuo napit! Oih ja voih! Rakkauta ensi silmäyksellä!Itse lähetin jo jokin aika sitten 3*äidille nämä tekemäni kalajokisukat. Oli muuten ensimmäiset tällä mallilla, mutta ei varmasti viimeiset:) Tykkään mallista. Tosin en osaa neuloa sukkia 4 puikoilla (niin, että sukassa on kiinni 3 puikkoa ja sillä yhdellä neulotaan) vaan muokkasin ohjeen minulle sopivammaksi ja neuloin 5 puikolla. Lankana käytin Nallea.Tässä kuvio lähempää:Innostuin taas tekemään muutaman silmukkamerkin;) Neuleetkiertoon ketjussa neulomossa lupasin tehdä silmukkamerkkejä ja tässä ne nyt on (huonossa kuvassa...). Nämä lähtee huomenna Kairan tytölle. Toivottavasti kelpaa:)Ja nämä merkit saa ystäväni lauantaina kun vihdoin viimein taas tapaamme:)

2 kommenttia:

  1. Ihanat sukat olet saanut! Ja noi Kalajoki-sukat ovat myös tosi kauniit. Mulla on sama "vika", en osaa neuloa neljällä puikolla sukkia. Joskus on tullut sellaista mallia kokeiltua huonolla menestyksellä. Kaipa senkin oppisi, kun vaan sitkeästi tekisi.

    VastaaPoista
  2. Enkös vain saanutkin:) Nytkin nuo sukat jalassa!
    Minäkin yritin noita kalajokisukkia tehdä neljällä puikolla, tosi huonolla menestyksellä... Varren vielä saa tehtyä, mutta kantapää on ihan liian hankala, joten luovutin ja otin yhden puikon lisää käyttöön;)
    Minäpä luulen, etten enää edes yritä. Miksi muuttaa hyvin opittua tapaa:D

    VastaaPoista