maanantai 8. marraskuuta 2010

Jouluisia projekteja:)

Joulu tekee tuloaan, kaupat täynnä joulujuttuja, hyvä ettei joululaulut jo soi... Minusta tuntuu, että aina vain aikaisemmin vuosi vuodelta.

No toisaalta minua se ei haittaa, koska olen melkoinen jouluihminen:) Kuopus on "pahin", jonka tunnen. Rakastaa joulua, sen tuomaa jännitystä jne. Minä rakastan joulua sitten kun stressi sen ympärillä hellittää. Ja pakko tunnustaa vuosi vuodelta joulu stressaa minua aina vain vähemmän:)

Itse pyrin tekemään niin monta lahjaa itse kun vain ehdin/jaksan, lapset ovat hyvänä apuna, monesti tekevät itse kummeilleen lahjat. Viime vuonna kuopus virkkasi kirjanmerkkejä (suoraa pötkö paksusta langasta), joskus ovat painaneet kädenjälkiä tyynyliinoihin jne.

Minä olen tehnyt listaa tehtävistä lahjoista, niistä joita aion tehdä itse. Vielä on aikaa, mutta luultavasti joku lahja valmistuu vasta joulun jälkeen. Mutta silloinkin on kiva saada lahjoja;) Jouluna saa "lahjakortin" tulevasta lahjasta ja sitten sen saa joulun jälkeen, kun lahjaähky on sulatettu:)
Paljon on tarkoituksenani neuloa lahjoja, mutta myös ommella.

Tänään kävin Prisman lankahyllyllä, saas nähdä keiden paketeista löytyy noista langoista tehtyä;) Onhan tuossa kuvassa muitakin kun Novitan lankoja. Sohva tulee täyttymään ideoista ja tekeleistä ennen joulua, saas nähdä mahtuuko perhe sekaan:D

6 kommenttia:

 1. Onpas kotoisan näköinen nurkka, herkkusia lankoja pullollaan:)

  VastaaPoista
 2. Uh huh, kuulostaa urakalta tuo sun joulus. Mä en joululahjoja pahemmin tee, lapsille Lapinreissua varten lämmikettä mutta muut saa tänä vuonna olla ilman, ei siis neulottuja liinoja tai muuta kivaa ole puikoilla kuten viime vuonna. Itsekin ajattelin pidättäytyä vastaanottamasta mitään lahjoja. Tämä vuosi näin ja ensi vuonna uudet aatokset.
  Pian tavataan, jos myräkkä ei tule just silloin. Noh, sitt mennään vaikka junalla.

  VastaaPoista
 3. Zelda: Tuo "vuori" tulee kasvamaan kummasti mitä lähemmäs joulu tulee;) Nyt suurin osa on piilossa sohvan takana, heh!
  Minustakin tuo nurkka on kotoisen näköinen ja aina tuon näköinen, vain kun tulee vieraita se siivotaan;)

  KristiinaS: Minusta on kiva tehdä muille, niin paljon toki itseäni rakastan, että jätän tekemättä sen mitä en ehdi. Niinkuin tuolla kirjoitin minua stressaa joulu aina vain vähemmän mitä enemmän ikää tulee:)
  Huomenna sitten menemme, toivotaan että ei tule mitään myräkkää! (Eihän ne junatkaan kulje oikein kovassa myräkässä...)

  VastaaPoista
 4. Voi kun olet ahkera, minä en muka kerkiä joululahjoja paljon itse tekemään, kun hössötän kaikkea muuta. Kauniita lankoja olet ostanut ja jotkut onnelliset sitten jouluaattona löytävät jotakin ihanaa paketeistaan :)

  VastaaPoista
 5. Juu, jouluprojektien aika. Hauskaa retkeä huomenna! Raporttia odotellaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos MaMMeli:) Yritän ainakin olla kovasti ahkera, että pukilla olisi viemisinä pehmeitä paketteja läheisilleni:)

  Outi-M, hyvä kun odottelet raporttia, muistin nimittäin ottaa kameran mukaani tuon kommentin ansiosta:) Ja kiitos retki toivotuksista!

  VastaaPoista