sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Ompelua, siivousta ja leipomista:)

Sain istua ompelukoneella tänäänkin:) Kiitos perheelle siitä!

Ompelin kolme kassia, vielä pitäisi piirtää muutama kaava ja ommella pikkujuttuja jouluksi. Saa nähdä miten ehdin, ompelukonetta kun ei voi työmatkoilla kuljettaa mukana niinkuin kutimia voi;) Neulomispuolellakin alkaa stressi pukata pikkuhiljaa... No, ei oikeasti pukkaa, teen nimittäin sen mitä ehdin ja loput teen joulun jälkeen. Lahjaksi menee siinä tapauksessa lupaus tulevasta neuleesta:)

Mutta näihin tämän päivän ompeluksiin:) Ompelin esikoisen opettajelle tällaisen kassin:Ja kassi näyttää toiselta puolelta tältä:Tällaisen tilavan kauppakassin ompelin lahjaksi, sen saa joku sitten hyppysiinsä aattona;)Ja kun se neidin oma opettaja on siellä äitiyslomalla, niin hänen sijaiselleen ompelin tällaisen kassin:Näihin kaikkiin opettajille meneviin kasseihin saivat lapset valita itse kankaan varastostani. No, otin esiin sieltä muutaman ja annoin niistä valita. Muuten ei nimittäin oltaisi edes tässä vaiheessa jos nuo kaksi nuorinta olisivat kaikista kankaista saaneet valita!

Ehdittiin me tänään siivouksen jälkeen leipoakin:) Ja ehdittiin muuten ennen siivousta ja leipomista käydä Jumbossakin;)

Tässä esikoisen tekemiä joulutorttuja. Aika hienosti osaa nuo sakarat taitella, yksikään ei auennut uunissa! On äidin opit menneet perille;)Tässä valmiita herkkuja:) Minähän näitä siis vain nuuskin, en syö:DHuomenna on sitten pöydässä pipareiden (ostettujen sellaisten) ja glögin seurana joulutorttujakin vanhempainyhdistyksen kokouksessa:)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Toivottavasti pakkanen ei kovasti puraise ketään!

6 kommenttia:

 1. No on sulla taas ompelukone surissut, kun olet kaikki nuo kassit ja edellisenkin postauksen ompelukset tehnyt! Mun jouluvalmistelut on ihan levällään, en ole ehtinyt tekemään oikeastaan mitään. Lahjatkin on puolitiessa =) Joudun varmaan myös turvautumaan noihin lupauslahjoihin, esim. ukkokullan pusero tuskin jouluksi valmistuu. Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Krista: Jep, surisi tuo ja mieli tekisi suristaa vielä vähän lisääkin;) Tämän viikon illat vaan on niin kiireisiä etten ehdi:(
  Levällään on vielä täälläkin jouluvalmistelut... Mutta onhan tässä vielä aikaa;)

  VastaaPoista
 3. Nelimummi käväisi ihailemassa tonttuja, neulomoon en minäkään enää pääse, lopetin lehtitilauksen. Onko mahollista saaha vähän vinkkejä tonttujen teosta?

  VastaaPoista
 4. Laitahan nelimummi sähköpostia, niin laitan ohjetta tulemaan:)

  VastaaPoista
 5. Tuttu kangas tuo ensimmäinen. Meillä on siitä tehdyt taulut. On se kyllä nätti noinkin.

  VastaaPoista
 6. Tiia: Hauska idea tehdä taulu tuosta kankaasta, varmasti tosi kaunis:)

  VastaaPoista