keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Kaksi KYHäilyä lisää valmiina pinossa:)

Ihan ensiksi haluan kiittää teitä lukijoita kivoista kommenteista:) Ja tervetuloa lukijoikseni te kaikki uudet lukijat ja kaikki te vanhat joita en ole tajunnut vielä toivottaa tervetulleiksi!

Hartiat jumissa yritän piää KYHäilyjä koossa:D Kyjy painaa niskaan ihan selvästi, että se siitä leikkimielisyydestä kohdallani;) No joo, osaan ottaa rennostikin ja annan itselleni armoa, aina välillä:D

Nyt siis vielä KYHäillään ja nämä kaksi juttua sain valmiiksi:


Tämä on sellainen retrorätti:D Väritykseltään siis, ei jää meidän keittiöön! Kamala väri sekä miehestä että minusta, hih! Sama kai se on minkävärisellä rätillä pöydät pyyhkii, mutta... Lankana Novitan Bambu lanka, koukku 3.


Nämä junasukat tein Regian hand-dye efect langasta, sellaisesta loppukerästä. Siksi niistä tuli noin eri väriset, mutta kaipa nämä jossain vaiheessa jonkun pienen jalkoja pääsee lämmittämään. (Ei siis jää nämäkään meille:D)

Nämä olivat siis valmistuneet KYHit 14 ja 15.

Tuntuu, että nämä minun työni pienenevät kerta kerralta... Hävettää oikein! Mutta on tuolla tulossa vielä parit aikuisten kokoiset sukat, tiskikukka, kaksi huivia, vauvan peitto, pari pipoa ja vauvan mekko:) On sitä siis tässä KYHissä vielä kokoamista ennenkuin on valmis.

Kyjyn listaa laittelen näytille sitten vasta juhannuksen jälkeen, jotain hahmotelmaa siihen jo on olemassa mm. miehelle villapaita. Siihen ostettiin langat eilen yhdessä;) Eli lankavarastoni kasvoi ihan luvalla:D

Mukavaa loppu viikkoa teille kaikille:)

14 kommenttia:

 1. Hyvinhä sinulla homma etenee, menee kuin juna ...

  VastaaPoista
 2. Mainiot nuo junasukat! Tuo rätti ei kyllä väreiltään iske minuunkaan,mutta varmasti löytyy joku,johon iskee :)

  VastaaPoista
 3. Thanks for your nice comment on my blog.
  Lovely little socks you made, like the color!

  VastaaPoista
 4. Gostei muito das meias, o efeito do colorido do fio ficou muito legal!

  bjinhos

  VastaaPoista
 5. kaunishan tuo "rätti" on , kuin myös junasukat ;)

  VastaaPoista
 6. Rätti on kyllä todella retro! Mutta ei sopisi minullekaan tuo... Nuo sukat ovat hauskat. Täytyy varmaan jossain vaiheessa opetella tekemään, kun tuttavapiirissä muutama taapero on.

  VastaaPoista
 7. Minulla on juuri noista väreistä tehdyt tiskirätit keittiössä joten nuo sopisivat hyvin minun keittiöön :) Rakastan retrojuttuja! <3

  VastaaPoista
 8. Ihalaiska: Vai juna, hih!

  Sirpa: Kiitos:) Rätti löysi rakastavan kodin;)

  Roos: Thanks:)

  Ká: Obrigado:)

  jansku: Onneksi meillä on makuja monia:) Ystäväni "rakastui" rättiin kun sen näki, niin lähti hänen mukaansa:)

  Sari: Ju, retro on... Onneksi on menossa jo ohi tuo vaihe... Vai onko?!
  Junasukkia on kiva tehdä:) Ja pysyy vauveleiden jaloissakin kuulemma oikein hyvin:)

  Pirjo: Harmi kun rätii ehti mennä. Olisi varmasti saanut sinun luotasi rakastavan kodin myös:) Minun onnekseni nuo värit taisi loppua varastostani;)

  VastaaPoista
 9. Ihana rätti :) meidänkin keittiöön olisi passannut. Mulla on vissiin keltainen kausi tulossa, aiemmin en ole voinut sietää saati sitten neuloa keltaista. Nytkin on uusi huppari päällä värit siinä keltainen oranssi ja ruskea. Ja titityyn sivuilla käyn monta kertaa päivässä kuolaamassa yhtä keltaista lankaa, joka ihan välttämättä haluaisi muuttaa meille :) Mukavaa Juhannusta sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 10. Katjuksa: Niin se värimaailma muuttuu:) Minä en ole aikaisemmin sietänyt punaista vaan niin tuota väriä löytyy vaatteista ja muualtakin jo;)
  Mukavaa juhannusta myös sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 11. Rättihän ei olis retro jos se olis tuon värinen :). Sukat on niin somat. Hyvää juhannusta sinulle.

  VastaaPoista
 12. Hauska tiskirätti ja kauniit junasukat. Pysyvät hyvin pienen jalassa vaikka ensimmäiset tehtyäni olin sitä mieltä että "aika erikoiset sukat":) tarina niiden takana oli kuitenkin kaunis. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 13. KYH alkaa selvästi olla voiton puolella, hyvä, hyvä! Ihanaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
 14. Askartelin itte: Totta :D

  Heffaklumpen: Kiitos:) Minäkään en ihan heti ihastunut näihi sukkiin, mutta niitä on mukava tehdä ja tieto, että pysyvät hyvin jaloissa sai minut niistä tykkäämään:) Ja tarina sukkien takan on kaunis!

  Krista: Jep, KYH alkaa olla voiton puolella. Mutta loppuun on vielä niin kovin pitkä matka:D

  VastaaPoista