sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Tällekin päivälle riitti vielä juhlaa:)

Kävimme 10 vuotis juhlilla kuopuksen kanssa:) Yhdessä kehittelimme lahjan sankarille, neiti 10 veelle:) Minä annoin tarvikkeet, kuopus suunnitteli ja yhdessä toteutimme. Tuli kiva setti, saajakin tykkäsi:)Innostuin sitten tekemään myös silmukkamerkkejä. Kelpaako Krista?Ja KYHäilytkin on hyvässä vaiheessa;) Yhtään ei ole enempää valmiina, mutta keskeneräisiä sitten senkin edestä:D Olen aloittanut vähän rivakammassa tahdissa kun yhden päivässä, kun tiedän että ensi viikolla en parina päivänä ainakaan ehdi aloittaa uutta, hyvä jos ehdin jo aloitettuja jatkaa...

Tässä on aloiteltu vauvanpeittoa, neidin kesäkassia ja minulle sukkaa:) Yksi aloitus pysyy piilossa vielä jonkin aikaa, eli aloituksia olen alusta lähtien tehnyt 7 kappaletta ja kolme on nyt valmiina.Ihanaa, ensi viikko lomaa! Suunnitelmissa seuraavaa: mansikkamaan kitkeminen, Tallinnan reissu, siivousta ja neulomista:) Hyvää ruokaa ja lasten kanssa yhdessä oloa:) Saattaapa olla, että ompelukonekin hyrähtää;)

Mukavaa viikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Ihana korusetti, saaja oli varmaan tyytyväinen.
  Onpas teillä suloinen uimalelu, kyllä sen kanssa kelpaa polskia.
  Eikä siitä KYH:istä kannata ottaa stressiä, minäkin viime vuonna ihan turhaan stressasin, kun alotuksia oli iso laatikko kesken, ja noin 20 oli elukoita jotka piti vielä kappaleiden teon jälkeen täyttää, kasata ja kirjailla. Hetken ajattelin, että ei tule mitään, mutta kun alotukset loppuivat niin ne kuitenkin valmistuivat heinäkuun puoliväliin mennessä kaikki. Joten nou hätä!

  VastaaPoista
 2. Minustakin on kiva aloitella niitä töitä. Olen silti vaan aina yhden päivässä aloittanut. Ihan helpolta tuntuu; ainakin aloittaminen ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniin setin olette värkänneet! Ja kyllä kelpaavat silmukkamerkit, vielä kysyt! Ihanaa, aurinkoista lomaviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti korusetti! Hyvinhän sinulla on tuo KYHäily alkanut, ei stressiä! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis korusetti ja silmukkamerkit. Näitä KYHäilyjä on kiva seurata vaikken olekaan mukana, jotenkin vain tuntui ettei ole aikaa...Hauskaa ja toivon mukaan lämmintä lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kaunis korusetti. Hyvin näkyy KYH sinulla sujuvan.

  VastaaPoista
 7. Hyvin on KYHit lähteneet käyntiin, kovalla tahdilla ja valmista sataa:)

  VastaaPoista
 8. Smirgeline: Minä niin tykkään noitakin tehdä, vaikka vielä hetki sitten vannoin, että vain silmukkamerkkejä... Kohta rönsyilee helmiosastokin...
  Otin osaa helmikuussa samankalyaiseen tempaukseen ja sain silloin hyvissä ajoin kaikki valmiiksi:) En stressaa:D

  Auli: Minäkin tykkään aloitella;) Katsotaan miten käy lopettamisien:D

  Krista: Kiitos:) Hyvä kun kelpasi!

  Pirjo: Tuntuu ihan hyvin menevän, vaan niin pitkä aika vielä:D

  Neule-Kirppu: Kiitos:) Yllättäen sitä aikaa löytyy, vaikka samaa pelkäsin! Vielä ehtii muutakin tehdä:D

  Lankakeiju: Kiitos:) Aika positiivisella mielellä, ainakin vielä olen KYHäilyjen suhteen:)

  Taina: Kiitos:) Ehkä ei ihan sada kuitenkaan:D

  VastaaPoista
 9. Hienosti on kyh:äilyt lähtenyt sinulla käyntiin! :) Mie otan rennosti ja aloitan yhden työn per päivä. Ellen sitten juhannusviikolla iske kunnon inspiraatio, mutta itselle laitoin tavoitteen, että jokainen työ, minkä aloitan, niin on heinäkuun loppuun mennessä valmis o_O

  Mukavoo Lommoo!

  VastaaPoista
 10. mukavaa lomaa. Pipahda mun blogissa jossain vaiheessa.Voitit minua arvonnassa vähän lankaa :) Linda

  VastaaPoista
 11. Red Dragon: Kiitos:) Minä olen yleensä niin "tiukka" itselleni näissä jutuissa, niin nyt päätin yllättää itseni ja olla armollisempi;) Ja sehän on vain plussaa jos saan valmiiksi enemmän:)
  Kiitos lomatoivotuksista:) Nyt alkaa tämä pätkä olla lopussa, mutta muutaman viikon päästä sitten kunnon loma, neljä viikkoa putkeen!

  Linda: Kiitos:) Oi, oikeastiko olen jotain voittanut, pitääpä käydä kurkkimassa:)

  VastaaPoista