perjantai 10. kesäkuuta 2011

Suomenlinnassa ja KYHäilyjen etenemistä sekä muuta höpinää:)

Eilen matkasimme lasten kanssa Suomenlinnaan:) Tosin muutaman mutkan kautta ja loppujen lopuksi ehdimme olla saaressa vain reilun tunnin. Päätimme jo että heinäkuussa menemme uudestaan ja heti aamusta:) meillä kun tuppaa lähdöt aina venymään... Kuvia esikoinen ehti napata useamman, tässä näytille muutama:)

Tällaisia asustelee kolme kappaletta meidän kasvihuoneessamme:) Pakko oli laittaa näytille tämä taitavasti kuvattu lisko, kameran takana siis esikoinen:)Tämä pipo oli varmaan kuudes aloitus, en muista enää... Sain kuitenkin samana päivänä valmiiksi kun aloitinkin:) Sain tämän langn Poppanalta kun ostin hänelle petroolin väristä 7veikkaa, lanka on ONline Linie 245 Fiamato lankaa. Tätä oli kiva neuloa ja minusta tuli kaunis jälki, on aivan kuopuksen värit tässä pipossa:)Tämä aloitus oli 10. päivän aloitus ja valmistui samana päivänä elokuvaa katsellessa:) Tilasin meille Kaksin karkuteillä DVD:n ja se on katsottu nyt jo aika monta kertaa;) Valmiina nyt siis 5 KYH työtä:)Huh hellettä, vaan en valita! Hyvät säät sattuivat lomaviikolleni:) Onneksi alkaa olla loma lopussa, rahat nimittäin ovat:D Tänään vielä kävimme elokuvissa lasten kanssa, kävimme katsomassa Kung Fu Banda 2 leffan ja se oli meidän kaikkien mielestä parempi kun ensimmäinen osa:) Voimme siis me neljä suositella tätä elokuvaa kaikille ikähaitarilla 9 - 40 v. :)

Tänään löytyi meidän uima-altaan päällisen päältä variksen poikanen, oli aikas kurjassa kunnossa, mutta piristynyt kummasti päivän aikana. Esikoinen soitti Korkeasaareen ja kysyi hoito-ohjeita. Ohjeiden mukaan laitoimme variksen pahvilaatikkoon vesikipon kanssa ja viileään autotalliin. Saattoi olla lentoharjoituksissa hiukan vahingoittunut, nyt majailee tuossa talon rajalla pensaan alla ja kerää voimiaan:) Toivottavasti toipuu kuntoon! Melkoisen luottavainen oli kun esikoinen sitä hellästi hoiteli:)

Mukavaa viikonloppua kaikille, me suuntaamme huomenna merelle:) Emme ihan Tallinnaan asti, mutta Kaunissaaressa saatamme poiketa Kristiinaa moikkaamassa (mikäli siis on edes saaressa) ja Talholmenissa käymme myös:)

11 kommenttia:

 1. Hyvällä mallilla on sun KYHäilyt,vaikka oot ollu reissussakin :) Tuo Salomoninsolmuhuivi on ihana! Mä en sitä tekniikkaa oo vielä päähäni saanu,joku katkos sillä osastolla :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Haluaisitkos Sirpa tuon huivin?
  Minulla on kulkenut mukana kudin tai virkkuukoukku joka paikkaan:D Elokuvissa en saanut kuitenkaan tänään virkata! Ihme lapsia minulla;)

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää viikonloppua! Kerro Kristiinalle paljon terveisiä. Niin kaunista tuo Aaden vadelma-lanka Tallinna-postauksessa.

  VastaaPoista
 4. Kunnon ihjelmaloma teillä. Me ollaan vaan pyöritty kotikulmilla :-)

  Kerro Kristiinalle terveisiä, jos menette käymään.

  VastaaPoista
 5. Kivaa merellistä viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Outi-M: Kiitos samoin:) Tottakai kerron terveisiä jos näen hänet!
  Minä tykkään myös tuosta väristä ihan hirmuisesti:) Onneksi sitä oli tullut lisää sinne myyntiin:)

  Tintti: Minustakin tuntuu ihan kunnon lomalta, maanantaina sitten taas töihin... Mieluummin olisin kyllä jatkanut lomailua;)
  Kerron terveisiä tottakai!

  Neferi: Kiitos:)

  VastaaPoista
 7. Vauhti se on päällä sinullakin! Kummia lapsia, kun eivät anna elokuvissa virkata :D Tämmöisellä ilmalla sitä kyllä kaipaisi jo lomaa ...

  VastaaPoista
 8. Tuttuja kuvia nuo Suomenlinnan kuvat, tuli viime kesänä siellä käytyä. Sulla sattui loma hyvään saumaan ainakin säiden suhteen, nyt alkaakin jo viieltä. Hyvää viikonloppua ja töiden alkua sinulle!

  VastaaPoista
 9. juu mulla on kans aloitukset sujunut..jopa niin että kolmas on koukulla..
  Voi kun tulee nuoruus ja 70-luku noista suomenlinnan kuvista mieleen
  Hauskaa viikonloppua

  VastaaPoista
 10. siis kolmas aloitus tälle päivälle

  VastaaPoista
 11. Ihalaiska: Vauhti kyllä hiipuu kun maanantaina taas töihin... Eikö vain olekin kummat lapset minulla:D

  Neule-Kirppu: Säät on kyllä kivasti suosineet:) Toivotaan, että hyviä säitä jäi vielä tälle kesälle eikä ne kuluneet loppuun tällä viikolla!
  Mukavaa viikonloppua myös sinulle:)

  ertzu: Aloittaminen on niin helppoa;) Onhan tuolla Suomenlinnassa tullut käytyä, mutta lasten kanssa sen näkee niin erilaisin silmin:)
  Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista