tiistai 30. elokuuta 2011

Melkein niinkuin syntymäpäiväni olisivat nyt jo!

Tänään tuli ihanaa postia sekä minulle, että kuopukselle :) Itekkäänä esittelen ensin omat aarteeni :D

Simpura teki minulle aivan ihanat siililapaset! Raaskiiko näitä edes käyttää?! Juuri sopivat minun (valitettavasti myös kuopuksen...) käsiin :) Nyt vain odotellaan lunta ja pakkasta ;)Niinkuin tekijä itsekin totesi blogissaan, että nämä ovat haasteelliset kuvata, olen täysin samaa mieltä! Huomattavasti kauniimmat luonnossa :) Ja tämä pimeyskin vaikeuttaa kuvaamista ja tuo sade tuolla ulkona...

No kuopuksen aareeseen :) Kuopukselle tuli tänään kirjeessä ussi kännykkäpussukka, kaulan ripustettava, sellaista hän on toivonut :) Samaan pakettiin saa laitettua bussilipunkin (että hukkuu sitten molemmat yhdessä ;)), kätevää kun voi bussissa laitteelle vain näyttää tuota pakettia ja marssia istumaan!
Tämän teki Sarppu, kiitos kaunis!
Tunnustuksenkin sain, kiitos Neule-Kirppu :) Palaan sen haastaviin kysymyksiin illemmalla tai huomenissa!

Olen nyt kaksi päivää ns. karpannut, ihan ketokarpiksi tuskin alan, mutta hiilarit on nyt vähennetty minimiin. Vatsa voi jo heti paremmin! Mikähän siinä on, että pakko työntää suuhunsa kaikkea sellaista mikä sitten hankaloittaa vatsan elämää... Tähän aiheeseen tulen varmaan palaamaan aina silloin tällöin! Varmaan sekä silloin kun menee oikein hyvin tai ainakin silloin kun ei mene niin hyvin ;)

Mukavaa tiistai iltaa kaikille :) Taas on lukijakuntani lisääntynyt, tervetuloa vain kaikki uudet :)

Muistakaahan ottaa osaa arvontaan, vielä on muutama päivä aikaa :)

19 kommenttia:

 1. Onnea hyvästä päätöksestä alkaa karppaamaan! :) Minä olen ollut kohta vuoden ilman perunaa, riisiä, maissia, viljoja ja sokeria, ja vatsa kiittää! Aiemmin kärsin tosi pahasta laktoosi-intoleranssista, mutta nyt voin joskus syödä vaikka ihan tavallisesta maidostakin valmistettua ruokaa (ei tosin isoja määriä), kunhan se ei sisällä sitten sokeria tms. Pari kertaa olen syönyt jotain perunaa sisältävää, ja heti vatsa ulvoo. Minä välttelen myös lisäaineita ja keinotekoisia makeutusaineita, eli aika "perusraaka-aineilla" mennään, mahdollisimman ei-teollisella linjalla. :) Joskus toki pidän "karkkipäivän", mutta tiedän ottavani siinä sitten sen riskin, että seuraavana yönä ja päivänä ollaan kipeitä.

  VastaaPoista
 2. Minä olen ollut nyt kesäkuun alusta vähentänyt reilusti hiilihydraattejen syömistä ja nyt on -10kg, tarkalleen tänä aamuna. En varsimaisesti karppaa mutta vältän leipää (aamuisin yksi ruisleivän siivu) , perunaa, riisiä pastaa ja sokeriherkkuja. Tosin jo toukokuussa aloitin vähentämällä leivän ja karkin syöntiä niin, etä tavallaan olen yrittänyt muuttaa ruokailuja neljän kuukauden ajan. Kesällä sopi hyvin grillaaminen tähän ohjelmaan: lihaa ja kasviksia, juustoja. Koulussa on pakko syödä, koska en muuten jaksa siellä ja on kuitenkin oppilaiden kanssa syötävä, eli en minäkään edes pyri ketoosiin.Kouluruokahan on paljolti hiilihydraatteja, mutta nyt sitten vaan syödään vähemmän pastaa ja enemmän salaatteja. Oma vatsani ei ole ongelma, se sietää kyllä varmaan vaikka rautanauloja... Muuten vaan on tosi energinen ja hyvä fiilis! Meinaan jatkaa tätä ainakin toistaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Red Dragon: Niin minustakin :) Ne saavat hymyn huulille!

  MariJ: Kiitos :) Olen minä joskus aikaisemminkin karppaillut, mutta aina ne herkut vaan on takaisin ei vatsaystävälliseen ruokavalioon vetäneet... Nyt ajattelin onnistua :D Vatsani ei tosiaan noita viljoja ja liikoja hiilareita siedä. Ja olisihan se kiva jos painokin tippuisi siinä sivussa, aika reilusti nimittäin saisi lähteä, että olisin normaalipainoinen. Mutta sinnikkäästi ajattelin tätä nyt pitää yllä :)
  Minäkin ajattelin että mitä luomumpaa sen parempi :)

  Auli: Vau, sinähän olet karppaillut tosi hyvin! Onnittelut karistetuista kiloista! Ruisleipää minäkin ajattelin syödä jonkin verran, en paljon mutta edes sen yhden siivun aamuisin :) Mutta vaaleatjauhot ja sokerit pois kokonaan!
  Tsemppiä sinulle ja minulle :)

  Zelda: Niin on :)

  VastaaPoista
 4. Oi sinä sait nuo ihanat siilit! :)
  VHH:lla täälläkin jo ties kuinka monetta vuotta. Niinhän se on että ihan itse sitä päättää mitä syö. Kyllä sen sitten huomaa ja kärsii olossaan, kun potee hiilarikrapulaa. Herkut ei kiinnosta enää pätkääkään, joskus sitä vaan joutuu kohteliaisuudesta hiilarimättöjä syömään. Onneksi ei kovin usein.

  VastaaPoista
 5. Oi, noi on ihanat lapaset ♥
  Onnea pajon ja ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
 6. Onnittelut synttäripäivänäsi :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat siililapaset ja hyvää syntymäpäivää! Toivottavasti karppaus toimii sinulla ja voit hyvin sillä ruokavaliolla. Minä en itse ole ollenkaan perehtynyt minkäänlaisiin ruokavalioihin joten en enempiä osaa sanoa:)

  VastaaPoista
 8. Voce está aniversariando? é isso? Se for, parabéns:))

  Adorei as luvas chouriço que ganhou, são uma graça!

  bjinhos

  VastaaPoista
 9. Drucilla: Minäpä hyvinkin nuo sain :)
  Juu, vatsa voi paremmin ja vielä ainakin menee loistavasti :D

  Krista: Jep!

  Pirjo: Niin on :)

  Neferi: Niin minustakin :)

  Lankakeiju: Niin on :)

  mustakissa: Niin on :)

  Smirgeline: Kiitos :)

  seijastiina: Minustakin aivan ihanat <3 Kiitos onnitteluista, tykkään syksystä kovasti!

  TiiMa: Voi kiitos :)

  Heffaklumpen: Kiitos :)
  Olen karpannut aikaisemminkin, jopa silloin kun siitä ei puhuttu karppauksena ;) Toivotaan, että näin vanhemmitenkin toimii :D

  Ká: Obrigado:) Hoje é meu aniversário!
  Mittens são maravilhosos!

  VastaaPoista
 10. Hyvä että poika tyytyväinen. Täällä myös vähennetty hiilareita ja ruokamääriä kokonaisuudessaan. <mikään karppaaja en kuitenkaan ole, ruisleipä on ihan must, mutta sitä valkoista vehnäjauhoja ja sokeria välttelen , ihan oman olonikin vuoksi.

  VastaaPoista
 11. Sarppu: Poika on oikein tyytyväinen ja niin on äitikin :)
  Ruisleipää minäkin välillä popsin, mutta vaaleat jauhot ja sokerit on ihan pannassa. Harmi kun moneen ruisleipäänkin tungetaan niin paljon vehnäjauhoa...

  VastaaPoista