sunnuntai 14. elokuuta 2011

Terveisiä Virosta :)

Siellä vietimme muutaman "kesäisen" päivän, vesisadetta ihaillen ;) Lähdimme tiistaina aamutuimaan laivalla Tallinnaan, siellä kävimme Kalev spassa uiskentelemassa ja suklaakahvilassa kaakaolla ja kakkupaloilla :)

Perille Valgjärvelle pääsimme vasta illansuussa tiistaina. Ja olimme niin väsyneitä aikaisesta heräämisestä kaikki, että menimme ajoissa nukkumaan :)

Seuraavina päivinä kävimme Otepäässä ja Tartussa. Tartussa kävin lankakaupassakin kierähtämässä ja mies ihmetteli kun en mitään sieltä ostanut ;) Kysyin, että eikö kotona ole tarpeeksi lankaa :D On kuulemma, ihmetteli vaan, että voinko käydä lankakaupassa ostamatta mitään. Ihme mies ;)

Tuolla tartussa oli siis sellainen iso ostoskeskus, jossa kävimme (taisi olla nimeltään Lõunatuuli). Siellä oli tosi magee eläinkauppa, siellä oli myynnissä vaikka mitä otuksia! Mm. pesukarhuja. Vieressä oli toinenkin eläinkauppa, jossa olis sitten tavanomaisempia eläimiä, kuten marsuja :) Marsut maksoivat siellä ihan murto-osan meidän hinnoistamme!

Kävimme Otepäässä syömässä mm. kalaravintolassa. Hyvää ja halpaa ruokaa, että jos siellä päin pyöritte niin voimme suositella ;)

Ostin itselleni tältä reissulta lehden, oli niin selkeät kuvat että opin jopa viroa muutaman sanan sitä selatessani ;) Napit kuvassa on Heidille, mikäli vain kelpaa. Nuo on erilaisia kun aikaisemmat, mutta näitä on neljä kappaletta kuitenkin (auto ei pysähtynyt Karnaluksissa, mutta nuo löytyi sieltä Otepäästä).


Tällaisia ihania Hello Kitty suklaita löysin sieltä kaupoista myös :) Eikös olekin ihan Hello Kitty -fanin unelmia? :)


Ja tällaisia suloisia haikaroita näkyi joka puolella :) Autosta esikoinen tämän kuvasi, nyt en muista tarkkaan että mistä päin Viroa, oliko Lähellä Valgjärveä vai mitä... Kuvia luonnosta laittelen sitten myöhemmin paremmin näytille :)


Ja kun tulimme eilen, niin minua odotti aivan ihana kirje kotona! Kiitos Maria!! Nämä on i h a n i a :)Huomenna alkaa jälleen arkinen aherrus! Ensi kesää ja lomaa odotellessa ;) Ihanaa elokuuta teille kaikille!

ps. Kiitos ihanista kommenteista lomani aikana, palailen vastaamaan niihin heti kun ehdin! Ja yritän käydä kurkkimassa teidän blogejannekin kunhan ehdin :)

9 kommenttia:

 1. No olipas kiva paketti sua odottamassa. Nuo haikarat on kyllä vaikuttavia siellä!

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä! Toivottavasti paketti vastasi odotuksiasi. :)

  VastaaPoista
 3. Hello Kitty-suklaata!!! Voi juupeli, tahtoo HETI Viroon ostoksille...

  VastaaPoista
 4. Ystävänikin on tuonut Virosta tulaisiksi kivoja ristipisto yms. käsityölehtiä.
  Pääsisinpä minäkin käymään siellä.

  Ihania nuo haikarat ja mitä spöläisiä pikku
  Öttiäisiä saitkaan :)

  VastaaPoista
 5. ai, että kelpaako! Nyt on pakko jossain vaiheessa jatkaa sitä palmikkotakkia, jonka päivämäärää kyllä siirrän vuodella eteenpäin. Kyseiset napit tulevat koristamaan palmikkotakkiani!

  Suklaakahvila o_O. Onneksi täällä ei ole sellaista XD.

  Ja mitä Hello Kitty -suklaata :P. Slurps. On varmaan ihanaa ja hyvää jne.

  Pesukarhuhan olisi kiva lemmikki. Itse haaveillaan kahdesta siperian maaoravasta. Mutta mä haluaisin myös toisen koiran o_O

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti muistit siellä suklaakahvilassa syödä kaksi palaa kakkua. Kiva kun olet taas kotona =) Ja mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Etelänaapurissa on aina mukava piipahtaa, on sitten käsityöreissussa tai muuten vaan. Itselle tarttui viime kerralla mukaan Viron kielen oppikirja itseopiskelijoille, jotta osaan lankakaupassa joskus tulevaisuudessa asioida sikäläisellä kotimaisella:)

  VastaaPoista
 8. Mukava kuulla että oli kiva reissu! Ja kivoja tuliaisiakin olet löytänyt :) Ja vielä mukavaa postia kotiin tullessa!

  VastaaPoista
 9. Auli: Paketti oli aivan mielettömän ihana :) Parempaa kotiin paluuta ei olisi voinut saada!
  Haikarat on kyllä vaikuttavia!

  Maria: Todellakin! Pakettihan oli aivan mieletön :)

  Reppanainen: Ja nuo suklaat oli oikeasti hyviä! Varsinkin tuo pienempi suklaa, nam! Heti huomasin nuo, minkö Hello Kitty fani ;)

  Lumiruusu: Ensi kesänä ajattelimme taas matkata Viroon, mutta eri paikkaan kun nyt :) Saa nähdä toteutuuko toiveemme.
  Virosta saa kyllä kaikkea käsitöihin liittyvää paljon edullisemmin kun Suomesta.

  Red Dragon: No hyvä kun kelpaa :) Jokohan lie perillä?
  Suklaa kahvila on aivan ihana paikka vaikka vain ihan käydä katsomassa! Oli siellä Otepäässäkin viitat suklaa kahvilaan, mutta ei käyty, oli masut vielä pullollaan Tallinnan kakkupaloja :D
  Sun pitää perustaa eläintarha, niin saat kaikenlaisia eläimiä :) Minä haaveilen kanoista :O

  Krista: Hitsi, en muistanut... En kyllä jaksanut syödä sitä yhtäkään kokonaan ;)
  Kiva olla kotona ja kiva nähdä sinut ihan pian :) Mukavaa viikkoa sinulle!

  Elina: Totta, etelänaapurissa on aina mukava piipahtaa :) kaksi matkaa jo varattuna syyskuulle ;)

  Pirjo: Jep, minä onnentyttö :)

  VastaaPoista