torstai 25. elokuuta 2011

Vielä yksi tälle päivälle ;)

Sain valmiiksi tänään tuossa sohvalla istuessani (en ole jaksanut tänään oikeastaan muuta tehdäkään, kun olo on ollut niin heikko) vielä työmatkoilla mukana työmatkaneuleena kulkeneet sukat :) Nämä menee joululahjaksi myös, miesten koko noin 42. Niillä lemppari puikoillani tikutin eli eebenpuisilla kolmosilla, lankana Novitan Tico tico. Tykkäsin tästä langasta, vaikka paljon moitteita olenkin kuullut :)


Nämä olivat siis kymmenennet valmistuneet KyJyn puitteissa, jäljellä enää 15 ;) Ihan äkkiä ette kyllä valmista nyt sitten näe, nämä työt oli kaikki viittä vaille valmiita mitkä tänään esittelin :)

Mukavaa loppu viikkoa teille kaikille! Ja tervetuloa uudet lukijat :) Huomenna satan laittaa pystyyn arvonnan jos aamulla ennen töihin lähtöä ehdin, jos en ehdi niin sitten saatte odottaa sunnuntai iltaan asti :D

6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. Minä tykkään tico ticosta, vaikka se on niin turkasen ohutta :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat! Minulla on yksi kerää tico ticoa kotona mutten ole ehtinyt sitä vielä kokeilemaan. Nyt se olisikin cittarissa tarjouksessa....

  VastaaPoista
 3. Simpura: Kiitos :) Ihan perussukat, sellaisiahan minä pääasiassa teen :D Minusta tuo on juuri sopivaa, tykkään ehkä rahtusen ohuemmista langoista enemmän :)

  Heffaklumpen: Kiitos :) Minullakin muutama tico tico kera varastossa. Hitsi, et olisi kertonut että on tarjouksessa... Kääk!

  VastaaPoista
 4. Kivaa lankaa Tico minustakin, toki pienemmillä puikoilla teen, jotta saan napakkaa.
  Yksi arpa minulle.
  Tinttu59

  VastaaPoista
 5. COmo ficou linda nesse fio!! Adorei

  bjinhos

  VastaaPoista
 6. Tinttu59: Minäkin tykkään langasta, onneksi muutama on jemmassa vielä ;)

  Ká: Obrigado:)

  VastaaPoista