perjantai 4. marraskuuta 2011

Perjantai, viikon paras päivä :)

Paras siis heti työpäivän jälkeen ;)

Tämä perjantai oli vielä extraihana, kun posti toi niin ihania juttuja!

Huomaatte varmaan, että käsityörintamalla ei valmistu mitään... Koko ajan kyllä on puikoilla juttuja, mutta valmista en saa aikaan. En sitten millään :( KyJyt on jymähtäneet ihan paikoilleen... Uusia ideoita vaan pää täynnä ;) Eikä vain neulerintamalla vaan haluan tehdä koruja ja ommella ja ja ja. Mutta mihinkään ei riitä aika... Jotenkin iltaisin on mehut pois ja viikonloput liian lyhyitä ja täynnä ohjelmaa. Mutta enköhän minä saa taas jossain vaiheessa näytillekin jotain valmista :)

Mutta siis, postista tupsahti ihania pussukoita! Virveriikka blogin Aulille lähetin tyhjiä karkkipusseja ja hän ja hänen luokkalaisensa olivat tehneet minulle oman pussukan! Odotin siis yhtä ja sain neljä!! Tosin kaksi niistä sosialisoitiin minulta välittömästi perheen nuorten käyttöön :)


Olen kerännyt pussuikoita lisääkin ja laittelen taas jossain vaiheessa niitä hänelle menemään :) Kierrätystä parhaimmillaan! Meillä perheessä kaikki osaavat jo avata karkkipussit siististi ;)

Kiitos Virveriikka blogin Auli, nämä on ihania!

Mukavaa viikonloppua kaikille teille! Uusille lukijoille oikein paljon tervetuloa :)

9 kommenttia:

 1. No onpas hauskasia :) Tosiaan, kierrätystä parhaimmillaan...ja hyvä syy ostaa namusia ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että tykkäsit. Minusta tämä on just kivaa, annetaan hyvän kiertää ja kaikki saavat oman tapeensa mukaan mitä tarvitsevat. tänäänkin tehtiin näistä pussi, Marianne-pussista tuli hieno pussukka!

  VastaaPoista
 3. Todella makeita pussukoita on posti kantanut. Mie täällä haaveilen silmukkamerkeistä, mutta olen hiukan pihalla niitten teosta. Ehkä aika tuo oppia moiseen asiaa. Tänään näytin noita siun saamiasi tonttusia töissä, tuloksella että idea on nyt "sosialisoitu"!

  VastaaPoista
 4. Kyllä on todella ihania pussukoita!!

  VastaaPoista
 5. Pepper: Juu, pitäis vaan pysyä itse erossa namusista ;)

  Auli: Tykkäsin ihan hirmuisesti! Sellainen Mariannepussukka vanhasta pussista olisi kiva saada joskus. Mutta eipä niitä karkkipusseja taida enää saada mistään...
  Minä taas jossain vaiheessa laittelen pusseja tulemaan :)

  Zelda: Niin on :)

  Sissi: Niin on tuonut :) Laitahan mulle sähköpostia silmukkamerkeistä, eiköhän niitä sinulle muutama saada :)

  Kangaskasa: Niin minustakin :) Polly pussi meni kuopukselle (on ihan lempparikarkkeja hänelle ja remix pussi meni neidille :))

  VastaaPoista
 6. Nämä ovat kyllä makeita ;) kun miettii siltäkin kantilta, että pakkaukset koko ajan muuttuvat, nämähän ovat hieno tapa säilyttää palanen nykyaikaa..

  VastaaPoista
 7. Tosi kivoja! Tuollaisia olis ittekin hauska kokeilla, kun vaan hakee sitä kristallimuovia jostain. Minä Viipurin-reissulla otin jo talteen kuohuviinipullon korkkeja, joten tonttujen idea on sosialisoitu laajemmallekin:) (mikäli tässä nyt on kyse samoista tontuista, joita jokin aika sitten blogissasi näkyi, kun olit niitä joltakin saanut lahjaksi)

  VastaaPoista
 8. Miima: Minustakin nämä on tosi makeita :)

  Aarnilintu: Minäkin haluaisin kokeilla, mutta nyt on jo niin monta rautaa tulessa, että en taida ehtiä (ainakaan ennen joulua).
  Laittelehan sitten kuvia tontuista näytille :)

  VastaaPoista