torstai 5. tammikuuta 2012

Uskomaton päivä!

Tein pitkän päivän töissä, sen jälkeen käytiin vielä ruokakaupassa ukko-kullan kanssa. Kotona olin vasta vähän ennen seitsemää! Mutta kannatti tulla kotiin, ehdottomasti :)

Mies jo matkalla kotiin kertoi (kateellisena varmaan ;)) että minua odottaa ainakin kolme kirjettä kotona. En kyllä arvannut mitä aarteita niistä paljastuukaan! Wau! Ihania ihmisiä on olemassa, se on varmaa! Ihan melkein liikutuin kyyneliin asti täällä, hymy ei ainakaan katoa koko iltana kasvoiltani mihinkään :)

Osasin jo vähän odottaa blogi voittoani Sagalta. Korut ovat luonnossa paljon kauniimmat kuin kuvassa! Ihanat! Kiitos Saga kovasti :) :) Tämän muistan kyllä vielä jotenkin!

Mutta kaksi muuta kirjettä oli ihan ylläreitä! Todellakin! Toisen oli lähettänyt Zelda ja kuoresta päätellen se sisältäisi lankaa ;) Heh, ajattelinkin jo, että meinaako ystäväkulta, että minun 30kilon varastoni ei riitä ja että lisää on lähetettävä kiireesti :D Kuoresta paljastui aivan ihanan värinen vyyhti ystäväkullan värjäämää lankaa! Mutta, mutta... Tämän lähetyksen takana ei ollutkaan Zelda itse vaan hän toimi vain välikätenä, langan halusi antaa minulle Simpura. Olen otettu! Kiitos kaunis sinulle Simpura :) Ihana yllätys ja ihana lanka! Muistan tämän vielä jotenkin, usko pois!

Ja kolmannessa kuoressa oli yllätys myös ihan puun takaa! Ihana sellainen kyllä :) Kati taannoin kilpailussaan kyseli ideoita koruille. Heitin lumihiutaleet, kun lunta ei ollut ja oli ihan tylsän pimeää. Ideani sai Katin tekemään ihania koruja lumihiutaleista ja hän teki salapoliisin työtä ja lähetti minulle aivan ihana lumihiutalekorun! Wau ja ihanaa! Mietinkin kuumeisesti, että miten voisin yllättää sinut :)

Minusta kuulkaa tuntuu, että on joulu taas :)


Näihin ihaniin tunnelmiin päätän löpinäni ja menen neulomaan sohvalle revontulihuivia :) Mukavaa iltaa kaikille teille!

20 kommenttia:

  1. ihanaaa! ^^ Mäkin sain tänään Zeldalta lankaa! :D ihan Zeldan värjäämää kylläkin! <3
    ihanat lahjat olet kyllä saanut! :)

    VastaaPoista
  2. Peikkotyttö: Minustakin :) On tuo vyyhti ihan Zeldan itsensä värjäämää, Simpura vaan oli tilannut sen Zeldalta juuri minulle <3 Ihanan liikkis teko <3
    Ja nuo korut on kyllä ylimageet <3 Oon mä onnekas :)

    VastaaPoista
  3. Olipas mainioita yllätyksiä. Mukavaa loppiaisviikonvaihdetta sinulle!

    VastaaPoista
  4. Minä jo kuumeisesti mietin, että ehtiikö tällä viikolla perille.

    Olet ilahduttanut minua niin usein menneenä vuonna, että halusin vähän yllättää :) ja jos neulomisintosikin vaikka palaisi :DD

    VastaaPoista
  5. Paula: Niin oli, aivan ihania :) Kiitos samoin loppiaisviikonloppua sinulle myös, minulla menee päivä pari työnmerkeissä tosin...

    Simpura: Ehti kuin ehtikin :D Aivan ihanan yllärin minulle järjestit! Ja kyllä vain se neulomisinto on löytynyt jälleen :) Ja tuo vyyhti on kyllä pakko ottaa puikoille mitä pikimmin! Taidan tehdä siitä sukat itselleni <3

    VastaaPoista
  6. Hyvää loppiasita sinulle ja totta on, ihania ystäviä on maailmassa ja täällä blogimaailmassakin. Niinkuin sinä, joka keräät mulle niitä pusseja, kaikki ystäväsi olet ansainnut!

    VastaaPoista
  7. Nii-in; kiltit tytöt viettävät joulun kahteen kertaan ;D
    Mukavaa loppiaisen aikaa sinulle :)

    VastaaPoista
  8. Ja tiedätkös mitä? Voipi olla, että hiutaleita tulee vielä uusia versioita. Sen verta aivonystyröitä kiehtova idea se oli. =)

    Että kyllä sinäkin kiitoksesi olet ansainnut, todellakin!

    VastaaPoista
  9. Ihania ylläreitä olet saanut, ne piristävät aina mieltä:) Mukavaa neulomusviikonloppua sinulle!T: Näpertelijä

    VastaaPoista
  10. Red Dragon: Niin ja se tuli ihan puun takaa :D

    Auli: Kyllä hyvyyttä riittää vielä :) Kiitos kauniista sanoistasi!

    bemu: Hih, jospa mä sit oon vähän kiltti :D Mukavaa loppiaisen aikaa sinulle myös!

    Kati: Olipas se minun ehdoukseni sitten hyvä ;) Minä kiitän ja kumarran edelleen! Neiti varasi korun jo rippijuhliinsa koruksi :) Ja lumihiutalehan sopii siihen juhlaan kun ne juhlitaan talvella <3 Annan siis neidin lainata korua ja vahdin silmä kovana, että ei hukkaa :)

    Näpertelijä: Olen kyllä ihan ihmeissäni tästä kaikesta! Mutta kyllä vaan piristi <3
    Toivottavasti jaksan vielä töiden päälle neuloa! Onneksi on alku viikko sitten lomaa :)

    VastaaPoista
  11. Sullahan on Loppiainen! Täällä etelässä se on se lahjojen saamispäivä! Siis perjantaiaamuna lapset löytävät Itämään tietäjien - Kolmen Kuninkaan - tuomat lahjat.

    VastaaPoista
  12. Todella ihania yllätyksiä olet saanut! =)

    VastaaPoista
  13. No jopas sinulla oli mukava postipäivä, aivan ihania. Olet kyllä ansainnut ne kaikki :)

    VastaaPoista
  14. Loppiaisen lisäksi nyt voi viettää vaikka venäläistä joulua joka on lauantaina, joten lahjat osuivat oikein sopivaan saumaan varmaan moneltakin kannalta. Tosi kauniilta näyttävät ja piristävät taatusti päivää. Siispä odotellaan mitä tuotoksia tuosta langasta syntyy.

    VastaaPoista
  15. KristiinaS: Sinähän sen sanoit :) Eli vietän loppiaista :D Harmi kun tänään ei posti kulje, olis voinu tulla lisää lahjoja :D Vai heittäydynkö mä jo ahneeksi? ;)

    Breezie: Niin olen, olen kyllä ihan otettu <3

    Sude: Niin oli, eikä muuten tainnut tulla edes yhtään laskua (tai sitten mies oli ne avannut ja laittanut "laskulaatikkoon") Voi kiitos kauniista sanoistasi :)

    Aarnilintu: Lisää hyviä ehdotuksia :) Minähän tadan vaiettää vaikka mitä tänä viikonloppuna, hih!
    Sukat ajattelin tehdä tuosta langasta, ihan itselleni vaikka neitikin tuohon väriin ihastui :)

    VastaaPoista
  16. Ihanaa kun on yllätyksiä! Hyvää Loppiaista!

    VastaaPoista
  17. Kylläpä tosiaan sulla on ollut ilonpäivä! Yllätyspostit ovat niin ilahduttavia, että niillä jaksaa arkea pitkälti eteenpäin. Olen huomannut, että ylläripostit kulkevat useammin blgimaailman ystävien välillä, kuin "arkiystävien". Mistähän lie johtuukaan? Ehkä täällä blogistaniassa odotellaan aina tilattuja lankoja ja kässätavaroita postin tuomina, niin jokainen meistä tietää kuinka mahtava on saada iloista postia ja jakaa iloa eteenpäin :) Hyvää loppiaista!

    VastaaPoista
  18. Ihana postipäivä ollut sulla.

    VastaaPoista
  19. Riitta Sinikka: Totta, yllärit on parhautta :)

    Kangaskasa: totta turiset, aika jännää että yllärit "lentelevät" blogiystävien kesken enemmän kun oikeiden ystävien kesken. paitsi että minun on tunnustettava, että tykkään kyllä lahjoa ihan oikeitakin ystäviäni <3

    Katju: niin oli :) Tällaisia lisää :D

    VastaaPoista