maanantai 3. syyskuuta 2012

Melkein olen unohtanut

Mutta en onneksi kuitenkaan :) Aulilta tuli viime viikolla ihana kirje, sen sai avata kuopus kun hänelle se sisältö kuuluu ;)

Olen jälleen kerran kerännyt karkkipusseja Aulille ja hän taas palkitsi meita runsas kätisesti! Kuopus tykkää Angry Birdseistä, niinkuin aika moni muukin ;) Mutta tällaisia ei joka pojalta löydykään!


Isommassa pussukassa, joka toimii nyt koulussa penaalina oli jo kynät sisällä ennenkuin ehdin kissaa sanoa, saati kameraa esiin kaivaa :D Pienempi pussi toimittaa kännykkäpussin virkaa, samassa pussukassa kulkee kätevästi myös bussilippu :)

Kiitos valtavasti Auli jälleen kerran! Ihania on ja kelpaisi äidillekin!

Ja sitten vielä vanhempi asia, jonka olen unohtanut esitellä! Näin taitava tytär minulla on:


Teki omalle pienelle kummitytöllee teki tämän kastelahjaksi, juhlat vietettiin jo heinäkuun puolivälissä ja peitto on ollut kuulemma kovassa käytössä :)

Tässä kuvaa peitosta vielä lähempää:


Täytynee todeta, että ei ole omena kauas puusta pudonnut :D

Ja vielä sokerina pohjalla! Minä hain paketin postista tänään, kun en ehtinyt perjantaina postiin asti. Aavistelin kyllä että paketissa olisi minulle lahja ja lähettäjänkin arvasin :) Olisin minä malttanut pakettia odottaa Krista muru! Mutta onhan tämä kyllä ihana, niin pehmeä ja kaunis! En tiedä raaskinko ottaa edes käyttöön! iin ihana pyyhe kyllä :)


Lahjoi minua työkaverinikin töissä, antoi ihanan Maisa ja Kaarina mukin, jossa luki "Mitä, onko tätä työpäivää mennyt vasta 5 minuuttia?!" Tai jotain tuonne päin :D Ja teetä Hot Love nimeltään :) sanoisin siis, että kannatti vanheta taas vuosi!

Ja ihanaa kun maanantai on jo illassa, viikon pahin päivä melkein takana ;) Tästä se alkaa viikonlopun odottelu :D

Ihanaista viikkoa teille kaikille!

9 kommenttia:

 1. Voi mitä ihanuuksia olet saanut! <3

  VastaaPoista
 2. Voiii miten ihania nuo karkkipussit! Minä kans kävin tänään hakemassa materiaalia samantyylisiin pussukoihin... ja nyt on melko ällöttävä olo ;) Mutta ehkä uhraus palkitaan hienoilla penaaleilla ja pussukoilla. :)

  VastaaPoista
 3. Aika mahtavia paketteja olet saanut:)

  VastaaPoista
 4. Söpön peiton on Laura tehnyt. Taitaa siis tulla äitiinsä ;) Kiva jos tykkäät pyyhkeestä, se oli jotenkin vaan sun näköinen =)

  VastaaPoista
 5. Kivoja paketteja olet saanut! Kauniin peiton on tyttö tehnyt :)

  VastaaPoista
 6. Kiva, että poikasi tykkäsi. Minä esittelin niitä hänen pussukoitaan koulussa ja oppilaatkin olivat niistä innoissaan! Minusta on kiva olla tälläisessä yhteistyössä kanssasi, muista meitä jatkossakin niin se taatusti korvataan! Huomennakin on kiva viedä toiseen kouluun karkkipusseja ja näyttää Kaarisillan blogista pussukoiden kuvia, niiden teille menneidenkin. Siellä koulussa valinnasiryhmä tekee niitä. Kuvat aina inspiroivat oppilaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain tykkäsi ja luokkakaverit on kateellisia :D

   Poista
 7. Lahjakas tyttö. Sekä sinä, että neito. =) Ihanaa syksyä teille!

  VastaaPoista
 8. Vau, mikä ihana hello kitty -pyyhe! Tosi kivoja juttuja jälleen sinulla täällä!

  VastaaPoista