lauantai 29. syyskuuta 2012

Nuorimmalle kummipojalle torkkupeitto :)

Ihana nuorin kummipoikani, pieni vili-vilperi saa seuraavan kerran tavatessamme tämän peiton itselleen :) Hän ei ehkä osaa sitä arvostaa (ikää kokonaista 2 vuotta), mutta hänen äitinsä kyllä osaa :)


Peitto on virkattu 4 koukulla ja lankaa (7veikkaa siis) kului 535 grammaa. Aikaa meni noin 8 päivää, aika nopsasti valmistui siis! Peiton langat on Snyni lähettämästä syyskuun paketista, itse ostin ruskeaa lankaa lisää :)

Ensin loppui oranssi lanka kesken, sitten keltainen :) Mutta onpahan vaan persoonallisen näköinen peitto kun on erilaisia paloja pari tuolla seassa :D


Tuossa yllä lähikuvaa peitosta :)

Tänään oli kiva Helsinki päivä ystävän kanssa :) Kävimme mm. Vihreässä vyyhdissä Hakaniemen hallissa, sieltä ostin jotain kivaa, mutta suurin osa ostoistani on salaista eli kuvaa en laita näytille. Kävimme mooonta kertaa kahvilla, hirmuisesti juttelimme ja saatiin molemmat ystäväterapiaa syksyn pimeyteen, nyt taas jaksaa seuraavaan tapaamiseen :) Siihen ei onneksi ihan hirveän kauan ole! Kiitos sinulle ystävä-kulta :)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! Nyt neulomaan viimeisiä sukkia sukka-kyhistä valmiiksi, eihän ne ole myöhästyneet kun kaksi kuukautta ;)

12 kommenttia:

 1. Ihanan mehevät värit tuossa peitossa. Nopeasti olet saanut valmiiksi. :)

  VastaaPoista
 2. Eihän sitä tiedä kuinka rakas tuosta peitosta kummipojalle muotoutuu, että voi olla paljonkin arvostusta. =) Kaunis siitä tuli. Tuollainen ystäväterapia onki parasta, siitä saa niin paljon voimaa. Ihanaa viikonloppua myös sinulle! =)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä nopeasti virkkasit hienon peiton.

  VastaaPoista
 4. Hienot, retrot värit :) Ja tosi nopeasti on peitto valmistunut!

  VastaaPoista
 5. Upeat värit on peitossa.
  Minun kärsivällisyys ei riitä isoäidin neliöihin.

  VastaaPoista
 6. Kaunis peitto on pikavauhdilla koukultasi tullut, kerrassaan ihana lahja:) Ihanaa ja piristävää syksyn aikaa sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 7. Olet ihan älyttömän nopea virkkaamaan... Hieno lahja kummipojalle.

  VastaaPoista
 8. Kaunis peitto. Kivaa vaihtelua tulee, kun on erilaisia palasia mukana.

  VastaaPoista
 9. Kiva lahja kummipojalle! Suunnitelmissa on vastaava kummitytölle, mutta saa nähdä minä vuonna sekin valmistuu.

  VastaaPoista
 10. Oi, tulipas kaunis :)! T. SNY:si

  VastaaPoista
 11. NÄTIT VÄRISÄVYT TORKKUPEITOSSA :) - MUKAVAA LOKAKUUTA SINULLE JA BLOGILLESI :)

  VastaaPoista