perjantai 21. syyskuuta 2012

Syyskuun sny paketti :)

Eilen siis väsyneenä hain postista paketin snyltä, keskiviikkona tuli pakettikortti. En siis malttanut odottaa tälle päivälle paketin hakua :D Mutta eilisen työpäivän jälkeen olin totaalisesti poikki-puhki ja siksi tämän ihanuuden paljastan siis vasta nyt :)

Paketti sisälsi kaikkea kivaa syksyn väreissä :) 3 7veikka kerää, herkullinen väriyhdistelmä, juuri näin menee keltainen ja oranssi minun mielestäni. ihana 70-luku tulee ihan mieleen ja vanhat valokuvat :D


Ja miten suloisen peltisen Hello Kitty penaalin snyni onkaan löytänyt, aivan ihana! Ihan minun oliseni, hih! Tuosta taitaa tulla minulle puikkorasia :) Penaalissa oli pieni pussillinen helmiä, ne valitettavasti kuvista puuttuvat :( Ja yhtä lempiteetänikin tuolta paketista löytyi! Kiitos snyni, tykkään paketista kovasti :) Ja ihan varmasti keksi ITSELLENI jotain kivaa oista langoista :) Kämmekkäät ainakin ja varmaan sukatkin :)

Jos tahdot herkkuja laittaa seuraaviin paketteihin mukaan, niin ihan hyvin voit laittaa. Minä pysyn tiukkana, mutta miehelle ja pojille herkut kyllä maistuu :D Me neidin kanssa olemme ja pysymme ilman :D Minun dieettini edistyy mallikkaasti, olen tyytyväinen; ei nälkää (vain joitakin terveellisiä mielitekoja mm. kurkkua ja tomaattia), olo ei tosin ole mitenkään hirmuisen enerinen mutta olen kerran viikossa ainakin käynyt vesijuoksemassa ja kävelen mahdollisuuksien mukaan enemmän (mm. portaita jne.). Tämä syksy vissiin väsyttää ja tämä pimeys, en ole saanut vielä kaivettua kynntilöitä esille :) Paino on pudonnut reilu 10 kiloa tämän vajaan kuuden viikon aikana, paaaaljon on tavoitteeseen matkaa, mutta meinaan päästä maaliin voittajana :)

Tässä vielä kuvia esikoisen kuvaamana, niin että taustalla näkyy syksy :)
Ihanaa viikonloppua teille lukijat, minä pohdin mitä aloitan noista lanoista tekemään :D

10 kommenttia:

 1. Ihanat syksyn sävyt kyllä paketissasi. =)
  Ja ihan mykistyy, sähän hurjan etapin olet noin lyhyessä ajassa saavuttanut, VAU! Ihan varmasti se tämä pimeys on verottanut jaksamista, ainaki mulla on ilman mitään muutoksiakaan. Ihanaa viikonloppua koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Kivan paketin olet saanut. :) Hyvät syksyn värit langoissa.

  Ja hyvin olet saanut painon tippumaan. Varmasti pääset tavoitteeseesi tuolla menolla. :)

  VastaaPoista
 3. Loistavaa mielenlujuutta ja hienoa edistymistä, hyvä sinä!

  Upeat värit myös Sny-paketissasi:)

  VastaaPoista
 4. ihanat värit langoissasi :)
  upeaa, olet jo pudottanut 10 kg, hyvä sinä :)

  VastaaPoista
 5. Upeat värit paketissa!

  Hienosti on paino pudonnut! <3

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla, että paketti miellytti :) hienosti olet saanut painoakin jo pudotettua :)! T. SNY:si

  VastaaPoista
 7. Reilut 10 kg on upea saavutus ! Jatka samaan malliin :) Voit olla ylpeä itsestäsi :))

  VastaaPoista
 8. Ihana paketti, rasia on soma. Painon pudotus on edistynyt hienosta.

  VastaaPoista
 9. Ihanan paketin olet saanut kauniissa väreissä. Ja onnittelut painon pudotuksesta.

  VastaaPoista
 10. Ihania lankoja,niissä hehkuu syksyn väriloisto:)Wau, upea saavutus, peukkujen nosto siitä:) Kaunista ja ihanaa syksyn aikaa sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista