keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Ihanaista toukokuuta kaikille!

Tämä on tylsä postaus kun kuvia ei ole... Mutta tekstiä taitaa sitten tulla sitäkin enemmän :D

Me emme tänä vuonna juhlineet vappua sen kummemmin, mies lähti kalaan ja minä neulon :) Lapset puuhailee omiaan, kotona ovat kaikki kyllä. Ehkä tähän hiljaiseen vappuun on syynä sekin, että viime lauantaina juhlimme meidän hääpäiväämme ja talo oli täynnä meille tärkeitä ihmisiä. Ihmisiä taisi olla enemmän nyt kun 20 vuotta sitten meidän häissämme :) Suurin osa toki samoja ihmisiä, ystäviämme!

Meillä on niin ihana ja taitava ystäväpiiri, että saimme aua juhlien järjestelyyn. Ystäväni kanssa helmikuussa kokosimme juhlien rungon (toki se matkan varrella muuttui) ja yski ystävämme tuli avuksemme rakentamaan discoa ja asensi karaoken.

Lahjaksi toivoimme rahaa häämatkaamme varten, silloin 20 vuotta sitten meillä ei ollut varaa lähteä häämatkalle. Nyt lähdemme ystävperheen kanssa Rodokselle, lapsistamme kaksi lähtee mukaamme, kolmas jää talovahdiksi :)

Juhlat olivat ihanat, meidän näköisemme 8ei siis päätä eikä häntää :D) Karaokea (naapureiden iloksi) laulettiin pikkutunneille, discossakin riitti tanssijoita. Meille jäi juhlista kivat muistot, toivottavasti jäi myös vieraille :) Ainakin kovasti saimme kehuja!

Ja sitten käsitöihin... UWA ei onnistunut, yksi työ jäi kesken... Mutta sen sijaa UWAilun aikana sain tosi monta revontulihuivia valmiiksi :D Olisi siis pitänyt niitä vain laittaa aloituksiksi enemmän ;) Kuvaa noista huiveita ei ole, koska en ole niitä saanut pingotettua... Pinaattitunikastakaan en ole saanut kuvaa napattua tänne blogiin... Siis siitä minulle ylisuuresta. Kauheasti olisi ideoita päässä taas, mutta aikaa toteuttaa niin kamalan vähän! Tunnetteko neulovat kanssasisaret samoin?

Minä aloitin pyöräilykauden maanantaina, työmatkani on noin 8 kilometriä suuntaansa, kiva matka polkea. Mutta todella mäkinen tuo matka... Muutaman kerran kun suhaan niin jaksan kaikki mäetkin polkea ;) Vielä tekee tiukkaa :D

Oikein ihanaa toukokuuta teille kaikille :)Minä nautin vapunpäivästä istumalla sohvalla ja neulomalla siskon syntymäpäivä lahjaa!

6 kommenttia:

 1. Ihanan leppoisaa vappua sinulle ystäväni:)

  VastaaPoista
 2. Onnea jälkikäteen ja juhlat kuulostivat kivalta! Minunkin pitäisi aloittaa pyöräilykausi, ihan lääkärin suosituksesta kun alaselässä on vikaa. Hyvää toukokuuta!

  VastaaPoista
 3. Onnea jälkikäteen ja juhlat kuulostivat kivalta! Minunkin pitäisi aloittaa pyöräilykausi, ihan lääkärin suosituksesta kun alaselässä on vikaa. Hyvää toukokuuta!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka mukava lukea että juhlat onnistui!!Mukavaa toukokuuta koko teidän porukalle. :)

  VastaaPoista
 5. Teillä on lukeman perusteella olleet huippujuhlat ja oikeen ihanaa tulevaa matkaa teille.
  Mun pyöräilykausi on ympäri vuoden, samoin miehen. Välistä tuntuu, että auto on meille ihan turha. ;D Mutta kyllä se sitten taas paikkansa ansaitsee. =)

  VastaaPoista
 6. Huippuidea juhlia hääpäivä ihan kunnolla! Onnea!

  VastaaPoista