maanantai 20. toukokuuta 2013

Tänään jännitetään!

Tänään on neidillä pääsykoe laulelut ja soittelut Vaskivuren lukion musiikkilnjalle iltapäivällä! Äiskää jänskättää ja niin taitaa neitokaistakin jänskättää!

Pidetään kaikki peukut pystyssä, että neiti ei eksy (bussilakko hiukan haittaa pääsyä helposti perille! Yhdellä bussilla normaalisti sinne pääsisi, nyt pitää kiertää Helsingin kautta...) ja että kaikki menisi perillä hyvin :) Neitihän kyllä osaa laulaa ja soittaa kauniisti ja hyvin, mutta jännitys on aina sellainen momentti, että siitä ei aina tiedä.

Pääsykoe aika neidillä on 13.45. Minä ainakin pidän koko 15 minuutin ajan peukut kohti kattoa :) Onnea rakas tyttäreni!!! :)

MUOKS! Kiitos teille kaikille peukuttajille, neitokaista oli kovasti jännittänyt, mutta meni kuulemma ihan ok. Eli hyvin varmasti, neiti kun on niin kovin kriittinen itseään kohtaan :) Nyt sitten jännitetään kesäkuun puoliväliin suurinpiirtein tuloksia!

14 kommenttia:

 1. Taitaa äitiä jännittää enemmän =) Onnea neitokaiselle mukaan, että kaikki menisi nappiinsa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli töissä vaikeaa keskittyä... Mutta saadaan jännittää vielä kesäkuulle, ennenkuin selviää miten kävi :)

   Poista
 2. Kovasti oon pidellyt peukkuja ja täällä jännitän mitä äiti asiasta myöhemmin kertoo.
  Uskon että kaikki meni hienosti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pia :) Minäkin uskon, että kaikki meni hyvin! Tuloshan riippuu paljonkin siitä, että kuinka moni tuolle linjalle haki. Neiti on kyllä tyytyväinen mikäli pääsee tuonne lukioon 8ja kuulemma pääsee ;)) vaikka ei musiikkilinjalle pääsisikään :)

   Poista
 3. Me pidimme peukkuja ehkä vähän myöhässä,(parempi myöhään kuin ei millonkaan).Pappa oli juuri silloin hammaslääkärin tuolissa ja mä odottelin odotussalissa. Mulla ei ollut yhtään reikää!!!
  Onnea Lauralle ja kaikille terkkuja.

  VastaaPoista
 4. Uskon minäkin, että meni varmasti hienosti:) Meillä oli pääsykokeet neidillä jo toukokuun alussa. Haki ykkösenä lähihoitajaopintoihin.

  VastaaPoista
 5. Neiti päätyi hakemaan lukioihin. Miettihän tuokin sitä lähihoitajaopiskelua ensin, mutta nyt valitsi sitten kuitenkin näin :) Kyllä meillä jännättiin, että tuleeko kutsua, piti tulla jo aikaisemmin.. Mutta nyt sitten pidetään neitejen puolesta peukkuja!

  VastaaPoista