sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Vihdoin paljastus!

Snii, nyt se on ohi tämä(kin) sny kierros, omalta kohdaltani se viimeinen (ainakin toistaiseksi) :)

Eikä mikään ihme, että olen saanut niin oman näköisiäni paketteja, koska snynäni toimi edelliseltä kierrokselta tutksi tullut henkilö :) (Tähän kuuluisi sydän hymiö) Mutta en kerro teille sitä vielä, että maltatte lukea loppuun asti tämän postauksen :D

Toukokuun paketti oli Ihnan! Tämä kuva kertoo sen:Paketti sisälsi siis 6 kerää Catania lankaa, ihanissa herkku väreissä! Vaikka puuvillaa en tykkää neuloa (kun kädet ei sitäoikein kestä) niin näistä ihan varmasti teen jotain ihanaa! Mukana paketissa myös Ihana lehti, sieltä löytyikin jo kaikkea ihanaa! Mistähän saisi lisätunteja vuorokauteen?! Ja aivan mielettömän suloiset lasin alusetkin paketista löytyi! Kiitos ihana ystäväni :)Tässä nuo kaikki lasin aluset, joita tuskin raaskii käyttää... ;)Ystäväni tällä kierroksella ihania paketteja minulle lähtetti Pia :) Kiitos sinulle ihana nainen! Yhteyttä pidämme jatkossakin, ihan varmasti!

Näin se kierros siis vierähti loppuun asti! ystävääni en arvannut, vaikka paketit tutusta kaupungista olikin lähetetty, salaisuus paljastui siis vastra tämän viimeisen paketin yhteydessä :)

Ihanaista sunnuntaita teille kaikille!

5 kommenttia:

 1. No Moiiii... :D

  Kiva jos tämä paketti oli mieleinen siitäkin huolimatta, että päätin tuon langan kanssa ottaa tietoisen riskin.
  Mulla kyllä kädet kestää puuvilla-langalla neulomisen, mutta puuvilla ja minä ei toimita hyvin yhteen ja siksi sitä välttelen -minäkin. Mutta nuo värit oli niin herkullisia, että en malttanut mieltäni..

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain paketti oli oikein mieleinen <3
   Minä kyllä tykkäisin puuvillasta neuloa, mutta kädet ei :( Mutta jos hitaasti ja hartaasti tekee (niinkuin niitä sun sukkia... plääh!) niin eiköhän kädet kestä. Pitää vaan löytää se oikea ohje tuolle langalle ensin :)
   <3

   Poista
 2. Aivan upea tämä viimeinenkin paketti :)
  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 3. Vau, hieno paketti! Kokeilkaa neuloa kertakäyttökäsineet kädessä, siis sellaiset laadukkaat, istuvat käsineet. No, kuumat kesällä, mutta niinhän kirurgitkin leikkaavat pikkutarkasti...Neulomisen ja tekemisen iloa molemmille!

  VastaaPoista
 4. Ihanan väriset langat =D
  Kiva paketti ja hauskaa, että salaisuus säilyi loppuun asti.
  Mukavaa kesää!

  VastaaPoista