tiistai 15. lokakuuta 2013

Laiska ja ahkera täällä ilmoittautuu :)

Olen melkein unohtanut koko tämä blogin... Ei ole ollut asiaa ja sitten toisaalta taas vaikka kuinka paljon! Arki on nielaissut minut kokonaan, en ole ehtinyt juuri ystäviinikään yhteyttä pitämään..

Nämä syksyt on minulle siinä mielessä vaarallista aikaa, että innostun kaikesta uudesta ja neuloakin vielä pitäisi ehtiä :) Olen minä tottavie neulonutkin, mutta joululahjoja enkä aio niistä julkaista kuvaa ainakaan ennen joulua :) Olen myös pitänyt huolta itsestäni, olen käynyt kuntosalilla ja jopa ihan viihtynytkin siellä ;) Huolestuttaa lähinnä nuo loput joululahjat että kukahan ne mahtaa tehdä loppuun ;)

Tänä syksynä olen ollut käynnistämässä yläkoulun vanhempainyhdistystä ja olisin melkein ollut jopa valmis tappelemaan puheenjohtajan paikasta :D Onneksi ei tarvinnut tapella vaan minut siihen tehtävään nuijittiin ;) Olen myös työmaalla oppinut koko ajan uutta ja sielläkin pitää nokkansa työntää jokapaikkaan mukaan, siitä sitten myöhemmin kun on virallista.

Ja kuopuksen luokka esittää koululaisooppera Hölmöäläiset marraskuussa Martinussalissa, olen lupautunut avuksi siihenkin hommaan. Tosin sen musiikin jätän ammattilaisille :D Olen siis luvannut tehdä käsiohjelman heti kun saan ystävältäni kuvan liitettäväksi tuohon. Lippujakin saa kauttani ostaa se ken tahtoo, 5 euroa maksaa lippu kappaleelta ja esitys on kertaluontoinen j varmasti upea!

Englantiakin olen lähtenyt opiskelemaan, opin ja en opi... Tuolla takaraivossa on uskomattomasti sanavarastoa ja sitten on sanoja joita en ole ikinä kuullutkaan... Kai mä siellä jotain opin.. Ainakin tilaamaan ruokaa jos en muuta ;) Tosin sillä sanastolla ei vielä asiakkaita palvella..

Joko nyt ymmärrätte, että syksy on vaarallista aikaa minulle? :)

Ainiin, painan vähemmän kun vuosikausiin, matkaa maaliin vielä on mutta minulla on koko loppuelämäni aikaa tavoittaa se maali!

Ihanaa syksyä teille kaikille :)

8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla kuulumisiasi. Mukavia kiirepäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut sitkeästä painonhallinnastasi!
  Hyvä se on, että jaksat touhuta kaikessa mukana, kun se sulta luontuu luonnostaan.
  Tässä sulle pieni enkun pähkinä, mitä tarkoittaa: I do you in!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Painonhallinta jatkuu hamaan tulevaisuuteen (lue niin kauan kun henki minussa pihisee ;))
   On nuo kaikenlaiset touhuhommat ihan minun juttujani, tykkään!
   Enkun pähkinä jäi ratkaisematta...

   Poista
 3. Ei sinua ainakaan laiskaksi voi sanoa ☺ Johan minä hengästyn pelkästä tekemiesi lukemisesta ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, minua ihan naurattaa sinun kommenttisi :) Kiitos Sude <3

   Poista
 4. Mulle syksy on myös valtavan energistä aikaa, ja tuntuu, että kaikkea uutta pitää aloittaa. Tänä syksynä olen useammalla kansalaisopiston lyhytkurssilla, kun sairaslomalla siihen on aikaa, mutta toisaalta nyt kyllä huomaan, ettei ihan voimat riittäisi kaikkeen, varsinkin kun tupsahti kuntoutuskin tähän samaan syssyyn. Mutta silti on pirteä mieli, sitä se syksy teettää! :)

  Ihanaa syksyn jatkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos MariJ :) Tosille kevät on uudelleen syntymisen aikaa, toisille syksy Minä olen henkeen ja vereen syksyn lapsi, tykkään jopa vesisateesta <3

   Poista