keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Merkkini mun!

Tänään, vaikka en tavoitepainoon ole päässytkään, lahjoin itseäni pienellä ikuisella palkinnolla painon pudotuksesta :) Otin tunne vasempaan lapaluuhun tatuoinnin. Vihdoin, olen miettiyt sen ottamista jo ainakin 15 vuotta!

Neiti oli koulussa joskus piirtänyt ihanan sydämen ja toisenkin sydämen kiemuroineen, siitä se kehittely sitten lähti :)

Tässä on kaikki se mitä rakastan yli kaiken! Raikkaimpieni etukirjaimet, sydän ja kukka :) (Tokihan minä muutakin rakastan, mutta tässä kuvassa olen ajatellut hyvin perhekeskeisesti :))Mukavaa lokakuun jatkoa teille kaikille :)

14 kommenttia:

 1. Voi jufe! Toi on hieno ja kaunis, upea. Oot kyll ansainnut tän.
  Mä en itse tykkää enkä missään tapauksessa halua tatskaa mutta kyllä ne on toisilla ihan ok. Paitsi joskus näkee tosi tökeröitä ja huonoissa paikoissa ett ihmettelen missä on ajatus ollut niitä tehdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tosiaan tatskaa harkinnut ja halunnut jo vuosikausia. Mutta kuvan piti olla juuri oikea ja tämä on <3 Eikä tullut himo saada lisää ;) Yksi idea on, mutta katsotaan toteutanko koskaan...

   Poista
 2. Hiano. Mulla haaveena joskus myös omien ihanuuksien ekat kirjaimet nahkaani muistoksi laitattaa. Mallikin on jo valmiina. Paikka vielä mietityttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulla ainakin piti olla kaikki niinkuin olin ajatellut, paikka itse asiassa oli koko ajan sama kuva vaan uupui monen monta vuotta :) Mutta siinä se nyt on <3

   Poista
 3. Hieno se on! Mullakin on kaks leimaa ja kolmas tulee kun löydän hyvän tekijän... meinaan ottaa poikien vauvakasvot ihooni ja siksi tarvii todella hyvän muotokuva tekijän. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minustakin se on hieno, ihan minun näköiseni <3
   No kyllä pitää olla hyvä tekijä ja osata muotokuvia tehdä. Toivottavasti löydät sopivan tekijän :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Katju, sen on tarkoituskin olla pysyvä :) Mutta tiedän sun tunteen, ollaan asiasta juteltu useamminkin. Olen tätä niin monta vuotta harkinnut, että en usko katuvani edes vanhainkodissa tämän ottamista :)

   Poista
 5. Sinäkin olet nyt sitten "merkattu nainen", hihi. Hienohan tuo on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän minä olen :) Tykkään itse ihan sikana tästä, se onkin pääasia :) Ja kyllä perhekin tykkää, vaikka meidän perhe ei olekaan tatuiotu (ainoastaan siskolla on pari).

   Poista
 6. Onpas kaunis tatuointi, mukava lahjus itselle:) Olen kanssa useamman vuoden haaveillut tatuoinnista, mutta en vielä ole "uskaltanut" sitä ottamaan. Aurinkoista viikkoa sinulle! T:Näpertelijä

  VastaaPoista
 7. Tosi nätti! Vitsit mullakin on sitten uuden tatuoinnin aika palkintona. Yksi löytyy jo ennestään :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kaunis tatska! Minä otin ensimmäiseni jotain 15.v sitten -6 niitä nyt on, mutta kaks uutta ideaa muhii jo mielessä, mutta taidan odottaa kesään.. Himo niihin tulee, usko pois! ;)

  VastaaPoista