sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Juhlat juhlittu ja arki voi taas alkaa :)

Nyt on esikoinen konfirmoitu ja rippijuhlat takana päin:) Kannatti nähdä vaivaa siivouksen ja tarjoilun suhteen, saatiin aikaan kivat ja ikimuistoiset juhlat:) Vieraita kävi enemmän kun noin 17 vuotta sitten meidän häissämme;)

Poika oli oikein komea puvussaan ja iloisen onnellinen koko päivän. Haikeakin kun leiri ja konfirmaatio on nyt ohi. Lahjoja poika sai paljon ja äidin mielestä ihan liikaa rahaa... Mutta tietokoneesta tuo poikanen on haaveillut ja nyt se on hänen mahdollista hankkia.

Isosetkin meillä vierailivat yhden ohjaajan kera. Minusta kiva kun kävivät ja ilmeisesti myös heidän mielestään oli kiva käydä:)

Tältä näytti meidän tarjoilupöytämme. Kahvit, teet, mehut ja limut oli toisella pöydällä ja siitä pöydästä ei tullut otettua kuvaa. Tästäkin vasta kun jo tarjoilu oli alkanut. Tarjolla oli siis cocktailpiirakoita (myös gluteenittomia), munavoita, perunasalaattia, lihapullia, nakkeja, tiikerikakkua (äiskän tekemää), arabialaista maustekakkua, minttudomino-pätkiskakkua, gluteenittomia keksejä, karnevaalikeksejä (koska ovat munattomia), lusikkaleipiä (tätini tekemiä, herkullisia), gluteeniton juustohedelmäkakku, kaikki oli tehty vähälaktoosiksi. Pyrimme siihen, että mahdollisimman moni tarjottava kävisi erilaisille ruoka-aine allergisille sekä keliaakikoille. Suurin osa siis itsetehtyä:
Tässä lähikuvaa minttudomino-pätkiskakusta, sen ohjeen löysin Chocomumin blogista. Herkullista, myös vieraiden mielestä :) Teimme näitä itse kolme kappaletta ja työkaverini teki kaksi. Kiitos vielä hänelle :)Näitä arabialaisia maustekakkuja teimme kaksi kappaletta (lisäksi yhden jo ennen juhlia viikolla ja se meni parempiin suihin ja vyötärölle..) Ohjeen nappasin täältä.Ja tässä alla vielä lähikuvaa gluteenittomasta hedelmäjuustokakusta. Teimme sen samoin kun pätkiskakunkin, mutta gluteenittomilla kekseillä ja pätkisten tilalle laitoimme purkin hedelmäcocktailia, muistaakseni pirkan valmistamaa.Kiitän vielä oikein kovasti ihanaa työkaveriani, joka sai homman toimimaan. Kattoi pöytää, tiskasi ja järjesteli kukat:) Kiitos, kiitos, kiitos sinulle ihana nainen <3

7 kommenttia:

 1. Porvoon porukka kiittää veljenpojan mukavista rippijuhlista.
  Kaikki sujui mallikkaasti, vaikka väkeä riitti tuvan täydeltä.

  VastaaPoista
 2. Olkaapa hyvä:) Minustakin juhlat oli kivat, vaikka kaikkien kanssa en ehtinytkään kunnolla jutella.
  Pianhan sitä sitten teilläkin juhlitaan samanlaisia juhlia;)
  Ankka istuu tyytyväisenä lahjapöydällä edelleen ja rannekoru killuu ranteessa, hyvä että yöksi raaski poika sen pois ottaa!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut pojalle ja äidille, ja isälle kanss;)
  Hienot on tarjoilut olleet. Kiitos e-meilistä, pääsin mukaan juhlaan;)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset täältä myös! Ihanat oli tarjoilut! Paljon olet huhkinut siellä. :)
  Ja jos askartelu/kaappisiivous -seuraa tarvitset, niin tiedät mihin kilauttaa. ;)
  -Susanna

  VastaaPoista
 5. Onpas ollut herkkua kerrassaan teillä:) ja ahkera emäntä apulaisineen. Onnea myös päivän päähenkilölle.

  VastaaPoista
 6. Susanna: Et taida tietää mitä lupasit;)
  Zelda: Onneksi oli syöjiä, ettei kaikki pääse minun vyötärölleni :D

  VastaaPoista