sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Lehdokki, Orvokki, Vuokko ja moni muu!

Ei vaineskaan, pelkkä Orvokki vain :)

Eli eilen sain valmiiksi äidilleni orvokkisukat Nallen kukkaketolangasta. Malli on Suloiset sukat kirjasta golfsukat. Näissä on elämäni ensimmäinen tiimalasikantapäät ja ne kyllä sukissa näkyy... Ja tuossa kuvassakin, ihan kamalat reiät jäi... Mutta tavallaan tarkoituksellakin ne jätin, niin näen sitten edistymiseni tuon kantapään suhteen tulevaisuudessa. Aluksi tuntui, että ihan kamala kantapää, en enää ikinä tee, mutta toisessa sukassa se ei enää tuntunutkaan niin pahalta. Eli ehkäpä harjoittelen tässä vielä hyväksi;) Kuvassa sukat on kuopuksen jaloissa ja ihan liian isot hänelle :)Tein nämä lempisukkapuikoillani eli niillä samaisilla kolmosen eebeneillä.

Vielä on revontuli kesken ja sitä tikutan kun ehdin. Mutta nuo eiliset langat jo polttelee kovasti ja osasta on jo mielensopukoissa muodostunut vaikka mitä:)
Turkoosista Gjestalin Tindestä teen itselleni Mariomyssyn ja jonkinlaisen kaulaliinan sen kaveriksi. Tiskirättejäkin pitäisi tehdä muutama, omaan käyttöön ja kavereille myös. Sukkiakin tekee mieleni tehdä lisää. On se kyllä kamalaa kun lankoja on ja halua tehdä, mutta aika vaan ei tahdo millään riittää kaikkeen mitä haluaisi tehdä. ;)

2 kommenttia:

  1. Näppärät ja iloisen väriset sukathan niistä Orvokeista tuli. Ja usko pois, ei ne minunkaan ensimmäiset sukkaset reiättömiä olleet;) Harjoitus tekee mestarin, niin se on.

    VastaaPoista
  2. Zelda: onneksi sinnikkyys kuuluu luonteenpiirteisiini;)

    VastaaPoista