lauantai 13. maaliskuuta 2010

Sortumuksen teillä;)

Muoks. Nappikuva lisätty jälkikäteen:)

Tänään oli jälleen se kiva päivä kun tavattiin Zeldan kanssa Helsingissä:) Olemme ottaneet tavaksi tehdä sen muutaman kerran vuodessa. Yleensä nämä tapaamisemme painottuvat (yllätys yllätys) lankakauppojen tarjontaan :D Eikä tänäänkään siinä tapahtunut poikkeusta;) Mutta ennen kun kerron siitä enemmän, niin alla olevan kuvat langat + muut tykötarpeet Zelda toi minulle tullessaan:Molempien saavuttua suureen pääkaupunkiimme, menimme kuten aina, aamukaffille:) Olimme sopineet, että tällä kertaa myös Kristiina saapuu seuraamme eli oppaaksemme, että me maalaistytöt emme eksy suuressa ja ihmeellisessä maailmassa;) Nämä alla olevat ihanuudet toi Kristiina minulle tullessaan:Sovimme tapaamisen Kristiinan kanssa Sypressiin. Minun piti, siis piti osata sinne, mutta onneksi kännykät on keksitty, eikä me kovin kaukana harhailtu;) Minun EI pitänyt ostaa tällä reissulla lankaa (saunasukkapakettia lukuunottamatta)... Mutta näihin sorruin sitten kuitenkin:Sypressin vieressä oli putiikki (jonka nimeä en muista) ja sieltä ostin tämän ihanan nappirintanapin. Tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä <3
Sypressistä matkamme jatkui Taito-Shoppiin. Sieltä minun oli tarkoituskin ostaa tuo saunasukka pussukka. Tuo toinen oli tarpeellinen heräteostos;) Lupasin siitä Zeldalle kämmekkäät:) Hän valitsi itse värin.Taito-Shopista poikkesimme Hobboksissa. Minä en siellä sortunut mihinkään, vaikka muutama kirja siellä oli mikä olisi kyllä hyvä löytyä omasta hyllystä;) Tuon lisäksi kävimme Akateemisen kirjakaupan lehtiosastolla katsastamassa neulelehti valikoiman, sieltäkään ei tällä kertaa jäänyt yhtään lehteä mukaan.
Kaisaniemen Tarjoustalo käynnin jälkeen olikin jo kova nälkä minulla ja Zeldalla. Eikä tälläkään kertaa poikettu totutusta tavasta vaan kävimme Cafe Piknikissä syömässä.

Sitten matkasimme Forumiin ja Kristiina hyppäsi tässä vaiheessa metroon. Forumissa kävimme vain yhdessä kaupassa ja Zelda sai sieltä mitä hakikin, tällä kertaa kyse ei ollut langoista vaan ihan vaatteista:) Sitten alkoikin kello olla jo sen verran, että Zeldan paluukyyti oli jo lähellä, ehdimme kuitenkin poiketa Kampin Anttilassa ja sieltä ostin vielä nuo puikot ja koukut:Mukavaa oli, niinkuin aina:) Kiitos seurasta Zelda ja Kristiina!

2 kommenttia:

 1. Kiitos seurasta itsellesi ja Zeldalle.
  JOS mä olisin tiennyt, että sulla oli jo noin paljon lankaa repussa heti alkajaisiksi, niin en olis antanu sun ostaa yhtään mitään muuta kuin sen Pandan, niih.
  Se sun kiva nappi-nappi jäi esittelemättä. Se just oli kiva.
  Hyvä kun puikotkin löytyi lopulta. Kyllä noill pari pipoa tikuttelee.

  VastaaPoista
 2. Kristiina: En uskaltanut sulle tunnustaa mitä repussa jo oli;))
  Nappi unohtui kuvasta.. Nappaan kuvan jossain vaiheessa ja laitan kuvan näkyviin. Muistakos liikkeen nimen mistä se ostettiin?
  Kyllä noilla puikoilla pipoja tikuttaa:)

  VastaaPoista