sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Oliivikämmekkäät ja juhlahousut

Viikon kuluttua meillä on vietetty esikoisen rippijuhlat. Vielä olisi paljon tehtävää ennen kuin sinne asti pääsemme.. Tänään teimme harjoituskakun, kuvaa en muistanut ottaa, mutta hyvää oli:)

Jotenkin niin meitä, minua ja miestä, eilen menimme Kodin1:seen ostamaan langoilleni muovilaatikkoa, että saamme siistiksi makkarin nurkankin. No laatikko löytyi, mutta löytyi olohuoneeseen lamputkin;) Tuli kalliiksi tuokin reissu:D Tänään on sitten mies lamppuja kattoon laittanut ja minä kuopukselle housuja ommellut. Näin siis olemme aloittaneet siivouksen;) On ne langat nyt nätisti laatiko(i)ssa makkarin nurkassa!

Minusta tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulen sen lungimmin otan kaikki juhlajärjestelyt. Minua ei stressaa tippaakaan, saa nähdä miten ensi viikon loppupuolella:D Olemme joka tapauksessa päättäneet itse tehdä suurimman osan tarjottavista, kaksi kakkua tekee työkaverini. Kiitos hänelle siitä:) Minä olen sitä mieltä, että kun juhlat kotona vietetään, niin täällä saa näkyäkkin se, että täällä asutaan.

Mutta siis viikonlopun tuotoksiin. Alla olevat kämmekkäät tein ystävä-kullalle. Nimesin nämä värinsä vuoksi oliivikämmekkäiksi. Toivottavasti on mieleiset. Laitan nämä postitse hänelle menemään yllätyksen kanssa ensi viikon aikana:)Nämä oli kiva tehdä ja ne on tehty Panda-langasta, jonka hän itse valitsi meidän Hesa reissullamme:) ja näissäkin olen lempipuikkojani käyttänyt:)

Tein myös toiset kämmekkäät, ne valmistuvat ennen näitä. Mutta kuvaa niistä julkaisen vasta ensi kuun puolen välin jälkeen. Olen nimittäin ottanut osaa kämmekkäiden vaihtoon Novitan neulomossa. Saajallen ne saapuu ensi viikolla:)

Ja ompelukoneellekin ehdin vihdoin, kun sain ensin ompelupöytäni tyhjennettyä. Siinä menee yleensä enemmän aikaa kun itse ompelussa.. Ja nyt kun se on tyhjä ylimääräisistä tavaroista, niin kohta se taas pursuaa kaikenlaista, kun on tyhjää pintaa mihin laskea tavarat, joille ei ole muutakaan paikkaa.. *huokaus*

Mutta nämä pöksyt siis tein kuopukselle ensi lauantain rippijuhliin:Oli kyllä kiva taas pitkästä aikaa ommella:) Samalla tosin kun koneen esiin kaivelin kaiken tavaran alta, niin lyhensi yhdet verkkarit kuopukselle samalla. Ja päässä olisi taas miljoona ideaa, joiden toteutukseen ei juuri nyt ole tietenkään aikaa. Kummipojalle haluaisin ommella hiirihaalarin Fleesestä ja jotain muutakin kivaa. Pinet jutut kun valmistuu niin nopeasti. Kuopukselle pitäisi ulkohousut ommella ja kassejakin olisi kiva tehdä jne. jne.

Nyt taitaa blogini hetkeksi hiljetä. En usko, että pahemmin ehdin käsitöitä ensi viikolla harrastaa. Kaikki liikenevä aika menee rippijuhlien järjestämiseen. Meneehän se loma näinkin;)

2 kommenttia:

  1. Tää täällä liikuttuneena nieleksii. Kiitos - ystävä ihanaiseni:)

    VastaaPoista
  2. Zelda: Ole hyvä vaan:) Minä olen sitä mieltä, että hyvä palaa aina luokse takaisin jossain muodossa. Annetaan siis hyvän kiertää!

    VastaaPoista