keskiviikko 1. syyskuuta 2010

40 vuotta sitten...

Syntyi pieni suloinen tyttö...

Nyt tämä tyttö ei ole enää tyttö eikä kovin pienikään;)


Näin minua muisti perheeni:) Kakku haettiin eilen kaupan pakastealtaasta, minun toivomuksestani. Kuopus osti kynttilät koulun jälkeen Tiimarista, hän on sellainen juhlaihminen, jaksaa juhlia kaikkien juhlat niin pienet kun suuretkin. Haluaa muistaa milloin ketäkin lahjoin ja kortein, ja aina ei tarvita edes merkkipäivääkään;)Minulle kuopus osti kaksi Hello Kitty palapeliä tänään Tiimarireissullaan sekä Hello Kitty tikkarin ja teki hienon kortin:) Vaikka oli ostanut jo Bulgariasta minulle Paavo Pesusieni pyyhkeen. Neiti antoi minulle lahjaksi hopeisen riipuksen ja korvakorut. Esikoisen lahja on vielä tulossa, on siis ihan oikeasti tulossa :D Mies taas osti ne vihjaamani kerät 7veikkaa ja yllärinä nyrkkeilysäkin ja hanskat (pari vuotta vasta olen noita toivonut..) Äiskä ja iskä antoivat Kalevala korun, naisen äänen. Sisko rakas muisti Iltapurjehdus muumimukilla. Ja viime perjantaina sain entisiltä ja yhdeltä nykyiseltäkin työkaverilta lahjakortin Marimekolle.

Oli ihanaa tulla rankan työpäivän jälkeen kotiin kun näin hellittiin <3

9 kommenttia:

 1. Kauneimmat synttärionnittelut, ihana perhe sinulla.

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea pyöreiden vuosien johdosta!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Zelda:) On minulla ihana perhe <3

  Kiitos Kangaskasa:)

  VastaaPoista
 4. Onnea juniori! Perässähiihtäjä ja mitä kaikkea muuta kivaa ja kaunista voi itseään hieman nuoremmalle sanoa :) Ihania lahjoja olet saanut!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut nyt vielä tätäkin kautta =) Kivoja lahjoja olet saanut! Nyrkkeilysäkki ja hanskat kuulostaa aika hurrrjalta ;)

  VastaaPoista
 6. Nyrkkeilysäkki - hmmm, en ois ihan heti arvannut...kivat lahjat sulla!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Vee, Villanne, Krista, Katju ja Outi-M onnitteluista:)
  Nyrkkeilysäkkiä olen toivonut, että saan jumiutuneet hartiani avattua. Nyt vaan odotellaan, että koska säkki on paikoillaan;)

  VastaaPoista