sunnuntai 12. syyskuuta 2010

Migreenisukat;)

Juuri päättelin nämä Nalle colorista tekemäni sukat. Nimesin nämä jo heti alkumetreillä migreenisukiksi. Nimesin siksi, että aloitin näiden teon perjantaina, jolloin olin juuri taltulttanut itseltäni migreenin ja siksi koska nämä ovat väriltään minusta niin levottomat, että pelkäsin migreenin iskevän uudelleen:)Tein nämä ystävälleni hänen pyynnöstään, nämä ovat kooltaan 37:) Kumpikaan meistä ei tosin tiennyt miten tuo väri käyttäytyy kun sitä neuloo, nyt tiedämme molemmat;)

11 kommenttia:

 1. Voi JöSsEs mikä väritys?!? Huh huh, mä oikeesti saisin migreenin jos noita tarttis kutoa tai pitää jalassa vilkkumassa.
  Olen tullut mantereelle, koko talveksi, kevättä odottaen.

  VastaaPoista
 2. Noita migreenilankoja kannattaa rauhoittaa neulomalla niitä yhdessä esim. mustan tai valkoisen kanssa. Olen tuosta samaisesta värityksestä neulonut tosi kivoja kirjoneulelapasia, jossa toisena lankana on musta. Pikkulapsen sukissa tuo ei niin pahasti läiskity, niissä olen todennut tuonkin värin ihan toimivaksi.

  VastaaPoista
 3. Sanoppas muuta Kristiina;)
  Ihanaa kun olet tavoitettavissa paremmin, meidän on ehdottomasti nähtävä pian! On ollut ikävä! :)

  MariJ: Olisi pitänyt yhdistää joku yksivärinen, mutta.. Lämmittähän nuo jalkoja noinkin;) Ei ole pakko kasella, hih! Taitaa kuitenkin loppulanka jäädä käyttämätää, luulen minä;)

  VastaaPoista
 4. Aika villi on tosiaan tuo väritys, mutta kaikilla väreillä lienee kuitenkin oma paikkansa tässä maailmassa. Hauskat sukat nuo ovat.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Zelda:) Ehkäpä sopiva kivempi nimi olisi noille sukille mogreenisukkien sijasta olisikin ollut villit väriterapia sukat;)

  VastaaPoista
 6. On ne räväkät. Enpä olekaan tuota lankaa aiemmin huomannut.

  VastaaPoista
 7. Eikös vain Outi-M olekkin? ;) Tämä on jotain ikivanhaa nalle coloria, josta sukat tein.

  VastaaPoista
 8. Hui, onpa tosi ärtsy väritys! Mä luulen, että multa olis jäänyt neulomatta, olis nimittäin oikeasti iskenyt migreeni tuosta! Toivottavasti kaveri kuitenkin tykkää.

  VastaaPoista
 9. Krista: Mun ei onneksi tarvitse tuijottaa sukkaa neuloessani, vaan osaan tehdä perussukan vaikka silmät kiinni;)
  Mutta tuo loppulanka jää varmaan kyllä neulomatta :D

  VastaaPoista