torstai 9. syyskuuta 2010

Lankoja, jotka hyppäsivät mukaani;)

Ihan kovaa huusivat hyllyssä, että pääsivät mukaani :D

Kävin ruokatunnilla Prismassa ja kävin kurkkaamassa onko lankoja alessa... Parempi tietysti olisi ollut kiertää lankahyllyt kaukaa;) Prismasta lähti mukaani ale bambua ja tuo 7veikka jättiraita, sekin oli jonkinmoisessa alennuksessa.

Kotimatkalla poikkesin Tarjoustalossa katsomassa löytyykö 7veikka lintulankaa. No, niinkuin kuvasta näkyy... Löytyi;) 2 kerää oli 10 euroa. Punatulkun olin päättänyt ostaa ja tehdä siitä sukat anopille ja kun en halunnut kahta samanlaista, niin ostin tuon sinisorsan kun kyyhkyssä oli niin hailakkaat värit. Ja Tarjoustalossa oli tavalliset 7veikatkin tarjouksessa 3 kerää 10 euroa, niin oikeastaan pakkohan se oli niitäkin ostaa;)

Josko nyt saisin pidettyä itselleni tekemän lupauksen, että ei enää lisää lankaa ennenkuin vanhoja on kulutettu pois... Puollustuksekseni itselleni kyllä sanoin, että ahkerasti ole neulonut:D

8 kommenttia:

 1. Olet tainnut nähdä sen Vilénin;) no, eipä mitään näin kävi kyllä minullekin, tosin ihan lankakauppa minut kyykytti.

  VastaaPoista
 2. Vilén ai sitten ei, mutta tarvitsin kyllä ihan oikeasti näitä paksumpia sukkalankoja, kun pitäisi muutamat sukat tehdä:) Olishan tuolla saattanut jotain lankaa löytyä vatasyoistakin, mutta.. ;)

  VastaaPoista
 3. Tuohan oli selvää säästöä joka sentti:) Meidän kylällä tavallinenkin 7-veikka maksaa jo 4,75, siitä kun laskee, niin säästit pitkän sentin. Eikä sukkalankoja ole koskaan liikaa.

  VastaaPoista
 4. Näin voi käydä pyhistä lupauksista huolimatta... On käynyt muillekin (punastuu).

  VastaaPoista
 5. Muakin himottais niin mahdottomasti mennä Tarjoustalosta hamstraamaan noita alelankoja, mutta kun pitäisi supistella...Ja jouduin jo tilaamaan lankaa kahteen lahjukseen. On tää niin väärin, kun ei sais lankaa ostaa =(

  VastaaPoista
 6. Sude: niin minäkin ajattelen, että on säästöä, mutta miehellä ei selvästikkään ole käytössä sama matematiikka;) Minusta mitään lankoja ei voi olla liikaa, mutta mies on toista mieltä tästäkin;) Kummallista :D

  Vee: aika usein käy... (punastuu)

  Krista: Tikkurilan Tarjoustalossa ei ollut oikein mitään lankoja kun siellä ensi kävin, mutta Hakunilan pienestä Tarjiksesta sitten löysin nuo. Aika hyvin sain pidettyä pintaini kuitenkin, kun olin sinne menossa ostamaan molempia sateja yhdet:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentistasi blogissani! :) Tulin vastavierailulle tutustumaan sinun blogiisi. Sinulla näyttää olevan tuossa käyttäjäkuvassa ihan samanvärinen Revontuli, minkä minäkin tein kesällä. :)

  VastaaPoista
 8. Kiva kun poikkesit minunkin luonani MariJ:)
  Minä olen noita revontulia tehnyt erivärisiä vinon pinon:) Tykkään niitä tehdä ja minusta tuo käyttäjäkuvan revontuli on niitä lempivärisiäni, ei tosin yhtään minun värini, mutta ne kenelle olen tuolla värillä tehnyt ovat minusta sellaisia prinsessoja, joille tuo väri käy enemmän kuin hyvin:)

  VastaaPoista