perjantai 3. syyskuuta 2010

Pienet harrastus kaverit :)

Neuloin neidille sukkaa ja sain pienen Patu kaverin syliini, en malttanut laskea kudinta kädestä, aluksi... Sitten oli pakko, kun Patu päätti "auttaa" minua urakassani... Patua ei kylläkään kiinnostanut itse neule vaan nuo minun lempipuikkoni;) Niitä hän halusi nakerrella, arvatkaa annoinko?Ja tässä toinen harrastus kaverini;) Luen Stephanie Meyerin Uusikuu kirjaa ja niin päätti tutustua kirjaan myös Laku, onneksi ei sentään suullaan :DMeidän (tai no neiti vaatisi kirjoittamaan että HÄNEN ja KUOPUKSEN) marsut ovat kasvaneet ja tulleet enemmän ja enemmän osaksi meidän perhettämme. Ihania pikkuisia ovatkin <3 Molemmat alkavat selvästi tuntea meidät ja molemmilla on ihan erilainen luonne. Laku on laiska ja mukavuudenhaluinen, Patu taas arempi mutta paljon uteliaampi. Molemmat kyllä nauttivat sylittelystä ja silittelystä:)

Minä painun sohvalle vielä hetkeksi sukkaa neulomaan, vauvanhaalarikin valmistuu pikkuhiljaa:) Ommellakin tekisi mieleni... Muutama kassi ja vauvan mekko... Tuossa olisi viiknlopun tavoitteet, unohtamatta vaatehuoneen siivousta ja muutaman silmukkamerkin tekoa. Nuo kaikki heti kirppiskierroksen jälkeen;)

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille:)

7 kommenttia:

 1. Olet voittanut arvonassani Onnea!
  Lähetäppä blogissani olevaan sähköpostiosoitteeseen tietosi, niin voin toimittaa sinulle palkinnon

  VastaaPoista
 2. Voi! Ihanaa, minua kun ei yleensä arvoinnoissa onni potki:))

  VastaaPoista
 3. Hauskoja poikia Laku ja Patu:)

  VastaaPoista
 4. Sama kirja on minulla kesken kuin Lakulla ja sinulla.

  VastaaPoista
 5. Zelda: niin nuo ovat hauskoja poikia:) Kovasti juttelevat ja jos vain toinen pääsee syliin alkaa sellainen meteli;)

  Mervi: Minä olen jo loppusuoralla kirjassa, seuraava jo odottaa;) Laku taitaa sitten minun jälkeeni saada lukea kirjan alusta loppuun mikäli tahtoo:D

  VastaaPoista
 6. Eiks oo kiva, kun muutkin perheenjäsenet on kiinnostunut neulomisesta =) Tiedä vaikka saisit kaverin vielä opetettua sukantekijäksi.

  VastaaPoista
 7. Krista, on kivaa kun muut perheenjäsenet innostuu harrastuksestani, mutta... Jos tämä pikkuinen alkaa himoita puupuikkojani, niin kukaan ei sitten niillä enää saa neuloa;) Neiti jo uhkaa harrastustani pahasti... On puikot vaarassa ja langat myös;)

  VastaaPoista