keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Postin tuomaa:)

Minä en juuri mitään valmista ole saanut aikaiseksi... No yhden kassin virkkasin ja vuoritin, mutta siitä en voi laittaa kuvaa näytille kun otin osaa kassinvaihtoon ja se lähtee ensi viikon alussa parilleni:) Silmukkamerkkejä ja korviksia olen värkännyt, mutta en ole saanut kuvaa otettua niistä... Yhden tiskikukan olen saanut melkein valmiiksi, päättely ja kokoaminen vain enää tehtävä. Yhden junasukan sain tänään valmiiksi, saa nähdä ehdinkö sille parin tehdä ennen kesäkuun alun Tallinnan reissua...

Neulominen sinänsä ei enää töki, mutta tuntuu etten saa mitään valmista. Jotenkin tämä toukokuu on niin kiireinenkin (ihan kyllä positiivisella tavalla) etten ehdi puikkoihin tarttua:)

Mutta onneksi Ka!sa on ollut ahkera ja lähetti minulle tekemänsä kämmekkäät sekä pari tiskirättiä:) Kiitos kaunis Ka!sa! Tykkään kovasti molemmista:)Ihan pieneksi hetkeksi unohdin, että olen langanostolakossa toukokuun ja ehdin muistamattomuushetkellä tehdä tilauksen Peikonpoikaan:D Tilasin pari kerää Zakkalankaa, katsotaan miten hyviä rättejä noista sitten tuleekaan:)
Tilasin pienen palan muffinsikangasta, pienen pätkän maatuskanauhaa sekä nappeja myös:) Mukana oli kaunis rintamerkki ja kaikki oli pakattu kauniisti tuohon pussukkaan:) Olen tyytyväinen tilaukseen!Ihanaa loppu viikkoa kaikille!

ps. vielä oli muutama päivä aikaa ottaa osaa arvontaan:)

9 kommenttia:

 1. no sähän hukut kämmekkäisiin..ihanan oranssi toi toinen kerä..

  VastaaPoista
 2. Näin keväisin kyllä tuntuu ettei saa mitään valmiiksi...minäkin olen neulonut yhtä ja toista, kaikki ovat kesken...No, ainahan sitä voi unohtaa kun on langoista kysymys;)

  VastaaPoista
 3. Minusta on tärkeää, kun tekee nettitilauksen, että paketti tulee kauniina perille: eli on nätisti pakattu ja ehkäpä sisällä jokin käsinkirjoitettu kortti ja kiitos tilauksesta. Siitä tulee hyvälle mielelle! :) Minä tykkään tuosta kankaasta, mitä siitä mahtanee tulla isona? :)

  VastaaPoista
 4. Sama vika Rahikaisella, ei valmistu oikein mikään nyt. Mutta joskus saa ottaa hissukseen :)

  VastaaPoista
 5. On tosi kivasti pakattu tilaus.

  VastaaPoista
 6. ertzu: Jos ei kerää kenkiä eikä käsilaukkuja, niin kämmekkäät ja villasukat on hyvä vaihtoehto;) Pitäähän sitä olla joka asuun sopivat kämmekkäät naisella:D
  Tuo orassi Zakka oli muistaakseni nimeltään unikko:)

  Neule-Kirppu: Jotain hyötyä huonosta muistista;) No nuo kerät ei oo kun 25grammasia että ei minun varastoni kauheasti kasvanut:D
  Jotenkin tuntuu ihan kamalalta kun ei saa mitään valmista... Se huivikin on vielä aloittamatta vaihtoon... Onhan tässä melkein kuukausi aikaa, heh!

  Pirjo: Oli kyllä mukava yllätys kun oli niin kauniisti pakattu:) Ja viestikin oli mukana, käsinkirjoitettu:)
  Vielä en ole ihan varma mitä tuosta kankaasta tulee, varmaan jotain pientä:D

  Simpura: Jep, välillä on ihan hyväkin tietysti hidastaa vauhtia:) Vauhtia kyllä riittää vaikka neuleita ei valmistukkaan. Ja se värjäyskin kummittelee takaraivossa, kai mun on kokeiltava (ja koukututtava);)

  Neferi: Niin minustakin:)

  Roina: Voi kiitos! Olen ihan otettu:)

  VastaaPoista
 7. Kivoja juttuja on kiltti postimies sinulle jälleen kantanut! Luulen, että teilläpäin on paaaljon kiltempiä nuo postimiehet :D
  Huolellisesti ja nätisti pakatut tilaukset saa ainakin minut tilaamaan vielä uudestaankin.

  VastaaPoista
 8. Mari: Meillä tosiaan on aika kiltti postimies tai nainenhan tuo taitaa olla;)

  VastaaPoista