sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tunnustuksia:)

Tämän tunnustuksen sain jo jokin aika sitten sekä Red Dragonilta että Neule-Kirpulta :) Kiitos teille molemmille! Tällaiset tuntuvat aina yhtä kivoilta ja ihanilta!Kun tämän tunnustuksen saa niin pitää kertoa itsestään 8 totuutta. Minähän kertoilen täällä muutenkin kaikenlaista, mutta katsotaan keksisinkö sellaisia tunnustuksia, joita en vielä ole kertonut;) Yritetään:

1.Perhe on minulle kaikkein tärkein koko maailmassa. Ilman perhettä olisin ihan hukassa! (Tähän perheeseen lasken mukaan lähisuvun, myös miehen puolelta)

2.Ystävät ovat elämän suola. Minulla on aika monta ystävää, eri elämän vaiheissa viereeni kulkeutuneita. Kaikki yhtä rakkaita:) Olen mielestäni erittäin onnekas, kun vierelläni kulkee niin moni:)

3.Käsityöt ovat vieneet mennessään suuren osan vapaa-ajastani;) Käsityöt; neulominen, virkkaaminen, helmityöt ja ompelu ovat elämäni henkireikä. Näitä tehdessäni rentoudun:)

4.Sosiaalinen olen:) Välillä liiankin;) Olen erittäin huono kumartelemaan kuvia, ihminen on minulle ihminen vaikka olisi ammatiltaan tai koulutukseltaan minua "korkeammalla". Tulen toimeen erilaisten ihmisten kanssa:)

5.Olen monessa mukana, olen lasten kouluilla mukana mm. johtokunnassa, musiikkiluokkien hallituksissa sekä olin mukana perustamassa nuorimman lapsen koululle vanhempainyhdistystä, olen sen samaisen vanhempainyhdistyksen pj. Tykkään tietää asioista;)

6.Olen erittäin eläin rakas, meillä asustelee kaksi marsua:) Nämä pikkuherrat ovat koko perheelle erittäin tärkeitä! Minusta meille mahtuisi eläimiä enemmänkin;)

7.Olen melkoinen hamsteri luonteeltani. Kerään nappeja, nauhoja ja kaikenlaista pientä tarpeellista ompeluun liittyvää. Tosin käytän noita myös poiskin;) Kerään kankaita ja lankoja (yllätys yllätys) ja kahvipusseja (jos vaikka joskus saisin niistä jotain ommeltua...) ja vaikka mitä muuta:D

8. Rakastan muistaa tärkeitä ihmisiä elämässäni:) Yllätän heitä välillä itsetekemilläni jutuilla, tai jotenkin muuten. Minun on paljon helpompi antaa kun ottaa:) Jonkun tekeminen iloiseksi/onnelliseksi saa myös minut iloiseksi/onnelliseksi:)

Tunnustuksen annan kahdeksalle blogille niinkuin leikin kuvaan kuuluu, kun saa itse tämän tunnustuksen. Nämä blogit ovat sellaisia, joita käyn säännöllisesti lukemassa.

Taigalla
Roinala
Langoista neule-eläimiä
Simpuran supinat
ertzulinhullutukset
Katjuksa
Ihalaiskan ihanuudet
Karppaus ja perhe

Käyn lukemassa monia monia muitakin blogeja ja haluaisin antaa tämän tunnustuksen vielä aikas monelle muulle blogille myös. Mutta tänään näin...

Minä en ole juuri ehtinyt tällä viikolla blogiani päivittelemään enkä myöskään muiden blogeihin kirjoittelemaan. Mutta eiköhän tämä kiire tästä hellitä sitten kun lasten koulut loppuu:)

Ihanaa sunnuntaita teille kaikille:)

7 kommenttia:

 1. Kivoja totuuksia, minä huomasin meissä samoja piirteitä. Ainakin hamstraaminen! Eläinrakkus, perheen arvostaminen ja se että ono kiva antaa lahjoja. Itseäni taas usein nolottaa saada jotain, ainakin ilman syytä.. Hyvää (sateista?) sunnuntaita..

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos suurin ystäväiseni:)

  Leppoisaa sunnuntaita, muista levätä.

  VastaaPoista
 3. Meillä lähtee esikoinen ekalle luokalle syksyllä ja olen miettinyt, jos lähtisin vanhempainyhdistykseen mukaan, mutta onko minusta siihen, kun oon sen verran hiljainen..

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia tunnustuksesta Lila! Meissä taitaa olla aika paljon samaa 'vikaa' ;-)

  VastaaPoista
 5. Auli: Minusta tuntuu, että meissä kaikissa neulojissa on aika paljon samaa;) Meissä vissiin asuu pieni lankakerä:)
  Meillä ei ole kovasti satanut, harmaata kyllä.

  Zelda: Ole hyvä:)
  Leppoisaa sunnuntaita myös sinulle! Muistan levätä:)

  Red Dragon: Ehdottomasti kannattaa mennä mukaan:) Kaikenlaisia ihmisiä tarvitaan, myös hiljaisia:) En minäkään kovin äänekäs ole, mutta tärkeä kuitenkin:) Ja mukanahan voi olla omien voimien ja menojensa mukaisesti. Meillä on mottona, että jos antaa pikkusormen se ei vie koko kättä.

  Ihalaiska: Ole hyvä:) Hih, onneksi ei tuon pahempia vikoja:D

  VastaaPoista
 6. Kiitos Lila tunnustuksesta :) Olenkin jo aikaisemmin saman tunnustuksen blogiini saanut, mutta tuntuu kivalta saada toisenkin kerran.

  VastaaPoista
 7. Ole hyvä Simpura:) Olet ansainnut tunnustukset!

  VastaaPoista