maanantai 30. toukokuuta 2011

Uusi kova ääninen "perheen jäsen"

Meille muutti eilen jo kovasti kaivattu ja ruinattu perheen jäsen;) Kuopushan aloitti viime syksynä rumputunnit ja siitä asti nämä on olleet hankinta listalla. Jouluksi oli tarkoitus ne ostaa, mutta... Eilen siis vihdoin koitti se suuri päivä:D

Tälläkin hetkellä esikoinen rummuttaa alakerrassa, tasainen jytke ja pauke käy korviin:) Ei kuullosta kuitenkaan pahalta!Neiti soittaa kitaraa ja molemmat pojat siis rumpuja. Mistä lie musikaalisuutensa perineet;) Minä olen kyllä ehdottanut, että voisin laulaa heidän "bändissään", mutten kuulemma kelpaa! Ihmeellisiä lapsia meillä:D

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Minulle tämä viikko alkoi kurkkukipuisena ja ääni mörisevänä. Onhan tuo loma tietysti jo nurkan takana... Kaksi päivää siis töitä ja sitten reilun viikon loma:) Ihanaa!

10 kommenttia:

 1. Muistuu mieleen vanhemman poikamme murrosikä, kun hän soitti sähkökitaraa, joka tunteeseen;)Silloin ei aina naurattanut, mutta nykyisin olen niin onnellinen hänen soittotaidostaan. Hän soittaa nykyisin omaksi ilokseen ja hartaasti pyydettäessä perheemme juhlissa:)Nauti sinä nyt teidän nuorista ja hanki pahan päivän varalle korvatulpat;)

  VastaaPoista
 2. Mun nykyinen blogin osoite: http://sielmarsut.blogspot.com/
  (:

  VastaaPoista
 3. Kaikkeen tottuu, myös rumpuihin :D nimim. kokemusta on. Koita parantua ja mukavaa lomanodotusta!

  VastaaPoista
 4. MaMMeli: Me taidamme miehen kanssa olla ihan kummallisa, mutta meitä ei musisointi haittaa yhtään:) Aina on meille mahtunut paljon ääntä;) Ja rummut on oikeastaan ihan hyvä soitin valinta, sopii meille, myös kitara on kauniin kuuloinen kun neiti sitä soittaa:)
  Varmasti tulee tunteet kuulumaan meilläkin musiikista:D Ja kohta lappaa kaveria kokeilemassa noita, mutta sekään ei haittaa. Minusta tuntuu, että minä itsekkin elän kun talossa on elämää:) Nautin kun nuoria fiksuja ihmisiä käy meillä, minusta on kiva tutustua lasten kavereihin, en kyllä tiedä onko tunne molemmin puolinen;) Meillä on kuulosuojaimia talossa, ei aina korvatulpatkaan riitä, hih!

  Saana: olen käynyt kurkkimassa aina välillä. Yritän useammin kommentoida, nyt vaan tämä toukokuu on ollut niin kiireistä aikaa! Mukavaa viimeistä koulu viikkoa sinulle:)

  Ihalaiska: Kyllä vain, kaikkeen tottuu:) Ja niinkuin jo tuolla MaMMelillekin vastailin, että olemme kummallinen perhe, ei haittaa metelit;)
  Tänään on parempi olo, ääntä en tosin vielä ole testaillut:) Kiitos loman toivotuksista! Sitä jo odotan innolla, viimeksi ollut pitempi loma viime kesänä...

  VastaaPoista
 5. Meillä kuuluu välillä naapurista aikamoinen paukutus, kun naapurin poika treenaa rumpujensa kanssa. Mitäs marsut tykkää paukkeesta? Meidän kissuus saisi sätkyn, jos joutuis moista kuuntelemaan. Ylihuomenna nähdää ;)

  VastaaPoista
 6. Hienot!!!
  Meilläkin meteli on ihan tavallista ja en edes huomaa sitä, niin kauan kuin se on iloista.
  Mutta riitelyn meteli hermostuttaa minut kyllä 0-sekunnissa :D
  Piano ja kitara on meillä käytössä.
  Rumpuja ei poika ole osannut vielä pyytää :)

  VastaaPoista
 7. Minäkin hankkisin heti rummut, jos ei asuttaisi kerrostalossa :) Nyt on vanhempi poika soitellut välillä tuolla syntikalla, kitarasta se katkaisi kielet ja sovittiin, että ostaa itse uudet, eipä ole vielä näkynyt :) En ole ikinä kieltänyt musiikin kuuntelua/soittamista kotona, mutta välillä ottaa päähän kun poika viidettä tuntia soittaa samaa biisiä pianolla... ;)

  VastaaPoista
 8. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta :) Musiikki on upea harrastus!

  VastaaPoista
 9. Siskon pojat soittaa rumpuja ja minua ei ole yhtään haitannut. Kiva, että nuorilla on harrastuksia!

  VastaaPoista
 10. Krista: Marsut ei oo moksiskaan, kun ääni ei tule liian kovana tänne ylös:) Jos samassa kerroksessa paukuttais, niin kuolis pojat varmaan sydänkohtaukseen!
  Ihanaa nähdä pian:)

  Kotiäiti: sama vika, riitelyn ääniä en kestä minäkään!! Ja sitäkin ääntä valitettavan usein kuulee..

  Pirjo: Jospa se poika ne kitaran kielet saa vielä ostettua:D Musiikki on mukavaa kuunneltavaa, mutta tuo viisi tuntia samaa koettelee kyllä;)

  Mari: Kiitos:)

  Auli: Samaa mieltä kanssasi:)

  VastaaPoista