sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Äitienpäivä vuonna 2011

Tämä päivä on ollut kiva päivä, ei sen takia että minua on lahjottu. Toiveeni oli, että riittää lasten oma tekemät kortit ja jos mies haluaa ostaa ruusuja niin saa sen tehdä:) Kahvia en ole ikinä halunnut sänkyyn, juon sen mieluummin keittiössä;)

Kuopus oli koulussa tehnyt kortin, kotona teki minulle silmukkamerkin, sen rakkaudenmerkin <3 Neiti tuunasi yhden peltipurkin minulle, aion säilyttää siinä nappeja. Esikoinen laittoi Facebookin kautta kortin;) Ja mies osti kauppareissulla eilen pinkit ruusut. Kakkukin löytyi pakastealtaasta eilisella kauppareissulla. Maistoimme tobleronekakkua tällä kertaa. Omasta mielestäni dajmkakku on parempaa.

Anopille veimme ruukkuruusun hänen toivomuksensa sekä iloisen mummon pastilleja. Ne tepsi heti, koska anoppi naureskeli niille jo paketin nähdessään:D Kortti myös tottakai! Omalle äidilleni soitin, kortinkin unohdin lähettää... Laitan matkaan alkuviikosta, näin äiskän kanssa sovimme:)

Kuopuksen toiveesta kävimme käärmenäyttelyssä. Tulihan nähtyä kummajaisiakin! Siellä oli mm. lammas, jolla yksi pää mutta kaksi vartaloa, possu jolla kaksikärsää ja kolme silmää. Kummajaisia tottatosiaan! Näyttelyn jälkeen kävimme syömässä Hot Chilissä Tikkurilassa:)Muutenkin tämä päivä on sujunut oikein kivasti:) Aurinkoista äitienpäivän jatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Kiitos samoin :). Ollutkin teillä menoa ja meinkinkiä....

    VastaaPoista
  2. Kiitos Neferi ja Tintti:) Eilinen oli loisto äitienpäivä! Minulle riittää ihan yhdessä olokin, eilen tuli kaupanpäälle käärmenäyttely ja ulkona syöminen;)

    VastaaPoista