keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Hauskasti voitin itsekin blogiarvonnassa :)

Minusta oli hauskaa, kun itse arvoin niin myös voitin :D En siis tietenkään samoissa arpajaisissa ;) Vaan Tupun arpajaisissa voitin tämän kivan kirjan :)


Kuopus oli sitä mieltä, että juuri tällainen kirja tästä talosta olikin puuttunut :) Eli kovaan käyttöön tulee, kiitos Tupu :)

Ja hama-helmiäkin lapset ovat pyöritelleet :) (Jopa lattialla asti... Minä nimittäin potkaisin avonaisen rasian kumoon ohi mennessäni tässä yksi päivä... Ei tunnu paljaan jalan pohjassa kivoilta nuo helmet ;) Toisaalta lego palikat tuntuvat vielä inhottavammilta :D) Vielä on silitystä vaille nuo kaksi valmista. Kolmas taita olla muodostumassa sammakoksi, on vain nurin niskoin kuvassa :DMinulla kiireet jatkuvat, enkä taaskaan ole ehtinyt oikein edes kurkkia kaikkia blogeja, joita tahtoisin ja joita tavallisesti säännöllisesti kurkin... Kunhan tämä viikko on ohi, niin pahimmat kiireet hellittävät! Ja taas palailen kommentoimaan :)

Kivaa kun uusia lukijoitakin on tullut :) Tervetuloa teille kaikille! Kaikki kommentitkin lämmittävät kovasti mieltäni :) Niihin yritän aina, vaikka viiveelläkin vastata. "Vetäkäähän hihasta" jos unohdan vastata johonkin esittämäänne kysymykseen tai en kommentoi kommenttianne ja siihen vastausta kuitenkin haluaisitte :)

Ihanaa loppu viikkoa kaikille! Minä palailen päivittämään blogiani varmaan viikonloppuna, loppu viikko on kiireinen ja mukavaakin tiedossa :) Olen nimittäin lähdössä perjantaina Viron reissulle :) Meitä taas liuta neulovia naisia sinne lähtee! Enää kaksi yötä, jipii!!!

9 kommenttia:

 1. Mukavaa, minäkin juuri kävin siellä. Linkitin muuten ruskaväreissä olevan Revontuli-huivisi juttuuni, juuri hyvin samanlaista lankaa tarttui viime viikonlopun reissulta Tallinnasta, eli toivottavasti minäkin saan aikaiseksi yhtä kauniin huivin.

  VastaaPoista
 2. Oi toi kirja on varmaan ihana. Oon monesti sitä itsekin himoinnut, mutta ei ole tullut hankittua.

  Sulla on muuten kauhee määrä lukijoita!

  VastaaPoista
 3. Mä tykkäsin pienempänä hirveesti nuista helmistä! Nyt en ole vuosiin niillä mitään tehnyt, mutta voisin tässä joskus ottaa ja kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Hienoja taideteoksia tulossa :)

  VastaaPoista
 5. Aarnilintu: Minusta tuo revontulihuivimalli on sellainen, että siitä ei saa kun kauniin :)

  Maria: :) Niin on! Olen ihan yllättynyt, että minulla on niin monta lukijaa :) Onnellinen tietty asiasta olen :) Kiitos kaikille <3

  Jenni: Kannattaa kokeilla, noilla on tosi kiva tehdä :) Minäkin tykkään!

  Sny: Eikös vain? Minäkin jonkun kivan teen kunhan vain ehdin :)

  VastaaPoista
 6. Onnea arpajaisonnesta :) Minäkin tein pienempänä hama-helmijuttuja. Ja täälläkin on jo kokemusta miltä tuntuu kun taaperon pikku lelut jää jalan alle... auts! Ihanaa torstaita <3

  VastaaPoista
 7. Onnea voitosta! Sain tänään ihanan paketin sinulta, kiitos vielä kerran! Laitan siitä postauksen viikonlopun aikana!
  Oikein mukavaa viikonloppua ja matkaa!:D

  VastaaPoista
 8. merryroseberry: Kiitos :) Joskus minuakin lykästää!
  Ihanaa loppu viikkoa sinulle <3

  mustakissa: Kiitos :) Sepä tulikin nopsasti vaikka kakkosessa laitoin tulemaan!
  Kiitos matkatoivotuksista, saankohan yöllä unta kun niin odotan jo matkaa!! :)

  VastaaPoista
 9. Kivoja hamatöitä ja kiva , että pidit arpajais voitostasi.

  VastaaPoista