torstai 15. syyskuuta 2011

Sukat rakkaalle aviomiehelleni :)

Aina aika ajoin kyselen, että tarvitseeko rakas mieheni villasukkia! Vastaus on yleensä aina se, että kyllä niitä vielä on... Olen pyytänyt varautumaan etukäteen eli sanonut, että sitten kun tarvitset niin en ehkä ihan heti ehdi sellaisia neuloa, vaan toiveen pitää tulla ikäänkuin etuajassa. Juu, lupaa mies kertoa ajoissa ;)

No minä kun tunnen tuon ukkokultani jo niin hyvin, niin päätin tähän KyJyyn ujuttaa sukat myös hänelle, että ei tule se tilanne eteen että kalaan pitäisi päästä eikä villasukkia olekaan :D Tämä on 17 valmistunut KyJy työ, enää jäljellä ne pahimmat... Eli 8 kappaletta :)


Nämä perussukat on neulottu 7veikasta, rakkaudella tottakai :) Ja koska ulkona oli niin kauniin syksyistä niin nappasin pari kuvaa syksyn sadosta myös :)

Oikein mukavaa syyskuista torstaita kaikille :)

18 kommenttia:

 1. No johan oot kiriny kyjyissä:)
  Meillä kanssa pitää osata varautua miesten sukkien puutteeseen etukäteen. Ei ne meinaa oppia sanomaan tarpeeksi ajoissa.

  VastaaPoista
 2. Voi, en ymmärrä miten sinä ehdit tehdä noin paljon ihania neulomuksia! On niin kivaa tulla tänne kurkkimaan aikaansaannoksiasi :)

  VastaaPoista
 3. Äsken sinulla oli tässä revontuli ekana postauksena ja nyt jo sukat! Olet sinä kyllä tosi nopea! Perussukkia tarvitsee kyllä aina, miehetkin ;)

  VastaaPoista
 4. Ei ne miehet osaa kuitenkaan sanoa ajoissa, kyllä se jää naisten hommaksi aavistaa milloin täytyy taas sukkia tehdä ;)

  VastaaPoista
 5. Perussukkia onkin hyvä olla aina varastossa, mukavaa viikonjatkoa.

  VastaaPoista
 6. Ihna hellä postaus. Miehet ei aina kyllä tiedä mitä tarvii...Kauniit sukat hänelle teit, rakkaudella :)

  VastaaPoista
 7. Ahkerana siellä ollaan oltu! Ja on hyvä varautua etukäteen, sillä miehet toimivat juuri noin kuin kuvasit - ja pojat...

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukat miehellesi olet tehnyt! Naisten täytyy huoletia että miehellä on sukat kunnossa:D Ja tuo revontuli huivi on todella kaunis, itse en ole vielä yhtäkään saanut aikaan. Flunssa helpottaa jo vähän vielä niiskuttaa ja yskittää, huomenna työhön.

  VastaaPoista
 9. SisterKnits: Tässähän ihan punastuu! Kiitos kaunis :) Muuta en ole jaksanutkaan tehdä nyt flunssassa, mutta onneksi nuo puikot pysyy hyppysissä :)

  Heffaklumpen: Kiitos :) Juu, ei miehille muut tässä talossa kelpaakaan kun perussukat :D

  Pirjo: Juuri näin! ja sit kun ilmoittaa tarvitsevansa, niin pitäisi olla jo valmiit ;)

  Neferi: Niin pitää olla :) Neulon miehelle toisetkin heti kun kyjyilyt on pulkassa ;) Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

  Auli: Kiitos <3 Miehet ei aina tiedä edes sitä parastaan ;) Rakkaudella tietysti <3

  mustakissa: Kiitos :) Hih, sitä oppii kun asuu iehen ja kahden pojan kanssa :D Onneksi tuo neiti sentään aina välillä ymmärtää naispuolistakin asujaa eli minua :D

  Peikkotyttö: :)

  Paula Kristiina: kiitos :) Juu, se on meidän naisten osa :D Tosin paljon tuo joutuu huolehtimaan itsekin asioita ;) Minulla vielä ääni tosi painoksissa, toivottavasti maanantaina kunnossa, että pääsen töihin!

  VastaaPoista
 10. Ahkera-Lila!
  Kauniit on sukat ja tuo Revontuli on taas niin kaunis!

  VastaaPoista
 11. Kauhia vauhti on sulla siellä! Ihan hiasta hirvittää =/

  VastaaPoista
 12. Onnittelut sinulle olet voittanut blogini arvonnan laittelehan osoitettasi sähköpostiini niin saan paketin perille.

  VastaaPoista
 13. Sukkien lisäksi,kauniit ulkokuvatkin! Ihanaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 14. Mammutti: Hih! Kiitos :)

  Krista: Höpö höpö! Jospa se vauhti vaikuttaa lopputulokseen ;)

  Tupu: Olipas mukava yllätys! Kiitos :)

  Riitta Sinikka: Kiitos :) Ihanaa viikonloppua sinulle myös :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos kommentista minkä Männikölle laitoit. Totta joka sana minkä kirjoitit. Mutta ukkokultamme ovat parhaat ystävät mitä meillä on :)

  Tietääköhän nämä meidän Ukkelit kuinka heitä blogeissamme raukkaudella ylsitämme ?? :)

  VastaaPoista
 16. maiju: Totta :)
  Ei ne taida tietää miten me niitä ylistämme ;) Mutta onneksi sitä voi aina sanoa ihan livenäkin, että rakastaa toista <3

  VastaaPoista