perjantai 23. syyskuuta 2011

Kiitos Sny, yllätit meidät iloisesti :)

Tämä viikko on ollut yhtä matalalentoa paikasta toiseen! On koettu joukkoliikenteen toimittamuus jne. Hermoja raastavia hetkiä hetkittäin, liikaa kiirettä, huonoa ruokaa jne. Kaikkea tuota ja tietysti paljon hyvääkin on tämän viikon aikana ehtinyt tapahtua. Minä olen ihan poikki!!

Ja tämän ilmeisesti arvasi Snyni, koska ilahdutti meidän perhettämme ihanalla yllätyksellä! kiitos sinulle, olet kultainen :)

Eilen tuli pakettikortti isokokoisesta kirjeestä, mietin jo pääni puhki, että mitähän nyt olen tilannut (ja unohtanut;)). Tänään töiden jälkeen (kun ensin oli käyty avaamassa esikoiselle pankkitili, ruokittu hänet ja ostettu rumpukapuloita ja ja ja) ehdin postille asti :) Pakkohan tuo "kirje" oli heti avata ja kurkattava mitä ihmettä siellä oikein olisi :)

Täytyy sanoa, että minun Snyni on lukenut blogiani tosi tarkkaan :) Melkein itku pääsi kun kirjettäsi luin!

Tuolla lattialla kuopus jo on itse asiassa eli rakentelee hamahelmistä jotain hienoa :) Avasi paketit jo ennen kuin kissaa ehdin sanoa, saati kameraa esiin kaivaa :D Mutta asetteli kaikki hienosti kuvaan kuitenkin :)


Kiitos! Tämä oli kyllä viikon piristysruiske :)

11 kommenttia:

 1. Pyöräilin siitä teidän ohi mutta kun alkoi jo tulla pimeä niin en poikennut. Ja hyvä etten, kun kotiin kerkesin niin alkoikin jo sade.

  VastaaPoista
 2. Hyvä että ilahdutti.
  Jään odottelemaan kuvia taideteoksista :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä oli hauska yllätys,välillä sellainen tulee JUURI oikeaan aikaan!

  VastaaPoista
 4. Simpura: Niin on <3

  KristiinaS: Olisit vain poikennut :)

  Sny: Kyllä ilahdutti :) Kiitos vielä kovasti <3
  Tuossa on yksi mansikka jo silitettäväksi, ja sammakko tulossa kovaa kyytiä. Sekä kuopus että neiti niitä illalla kovasti teki :) Alustat oli ihania! Nyt voi tehdä montaa yhtäaikaa :D

  Riitta Sinikka: Oli kyllä, tykättiin kovasti :) Ihanaa kun joskus yllätyksiä tosiaan tulee silloin kun niitä eniten kaipaa tietämättä sitä edes itse :)

  VastaaPoista
 5. Oletpa saanut kivan yllätyksen =)

  VastaaPoista
 6. Ihanan yllätyksen olette saaneet! :D

  VastaaPoista
 7. Voi kun kuulostaa kivalta yllätykseltä ja hienosti salainen ystäväsi tietää mikäon kivaa teidän perheessä!

  VastaaPoista
 8. Sanui: Niin sain :)

  Paula Kristiina: Niin olemme :) Ja niin oikeaan aikaankin!

  Auli: Niinpä niin :) On lukenut salaiseni blogiani aika tarkkaan <3

  VastaaPoista
 9. Täällä on myös ollut hermoja raastava viikko, eikä ole paljon toisetn blogeihin kerinnyt kommentoimaan, ehkä ensi viikko on mukavampi ♥ ihanat jutut olet saanut, hienoa.

  VastaaPoista
 10. Sarppu: Onneksi nämä viikot yleensä menevät myös suht nopeasti! Toivotaan ensi viikosta edes vähän rauhallisempaa meille molemmille :)
  Kyllä nuo piristi hirmuisesti! :)

  VastaaPoista