torstai 29. syyskuuta 2011

Saankohan edes nukuttua :)

Minua jo niin huominen matka odotuttaa :) Ei jännitä eikä pelota, vaan haluaisin vaan niin nopsasti nähdä kaikki ihanat neulojasisaret jo!!

Matkalaukku (siis sellainen vedettävä lentolaukkuko se nyt on) on pakattu, siis nostettu aamua varten valmiiksi. Mitäänhän sinne ei pakata etukäteen, ei pian ostokset mahtuisi muuten :D

Lankaa olen kiitettävän hyvin ollut ostamatta viime aikoina, vain pari kerää Kidettä keijuboleroa varten. Muuten olen vain lankaa kuluttanut :) KyJyt odottavat tekijäänsä, onneksi niitä ei tuon enempää ole enää kesken ;) Kaksi niistä on viittä vaille valmiita, kunhan vaan saisin aikaa ne loppuun saattaa... Ja parit ylimääräiset sukatkin on jo päässeet puikoille. Ettei vaan työt loppuisi kesken ;)

Niin ja huomista matkaa varten on ostoslistaa suunniteltu, se tulee muuttumaan ja saa muuttuakin matkan varrella vielä :D Jonkinlaiden budjettikin on olemassa, saa nähdä miten käy, riittääkö rahat vai jääkö vielä reissun jälkeen rahaa jäljelle :)

Ai niin, matka käsityö on vielä pakkaamatta! Pitääkin siis mennä pakkaamaan se KÄSILAUKKUUN :)

Ihanaa huomista perjantaita teille kaikille :) Viikonloppuna varmaan päivittelen ostoksiani tänne!

15 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa sinulle ja ihania hetkiä.

  VastaaPoista
 2. Upea, mahtavaa, kaikkea hyvää reissullenne teille!

  VastaaPoista
 3. MaMMeli, Daisy, Kardemumma, Drucilla, Kangaskasa, Pepper, Aarnilintu ja Sny: Kiitos kovasti matkatoivotuksista :) Lankaa on kyllä tiedossa ja paljon :D Ihanaa seuraa, syömistä ja jutustelua :) Kyllä tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa (mistähän tuokin sananlasku on muuten peräisin?!)
  Sain nukuttua, tosin vähemmän kuin normaalista, mutta uskoisin jaksavani pysyä hereillä koko ihanan päivän ;) Vähän tosin jännitti, se että joudunko heräämään vielä aikaisemmin ja turvautumaan joukkoliikennevälineisiin, kun mies alkoi korjaamaan autoa eilen ja pääsi itse nukkumaan vasta noin 1.30. Auto on kuulemma kunnossa ja minulla mahdollisuus ehtiä ajoissa satamaan :)

  VastaaPoista
 4. Rentouttavaa ja lankarikasta matkaa!

  VastaaPoista
 5. Hauskaa matkaa hyvässä seurassa!

  VastaaPoista
 6. Kiitos reissusta ystäväiseni, oli meillä kaikilla niin mukavaa:)

  VastaaPoista
 7. Neule-Kirppu: Kiitos, ainakin lankarikas tuo matka oli :D

  Breezie: Kiitos :) Matka oli oikein kiva!

  Auli: Kiitos :) Matka oli hauska ja niin oli seurakin :)

  Riitta Sinikka: Kiitos :) Meillä oli oikein kivaa!

  Zelda: Kiitos samoin :)

  VastaaPoista