tiistai 20. joulukuuta 2011

Joulukuun paljastuspaketti Snyltäni :)

Ihan ensiksi valtavan suuri kiitos sinulle ihana salainen neuleystäväni, teit syksystäni piristävän :) Ihania paketteja tuli tasaisesti koko syksyn! Tykkäsin joka ikisestä :)

Nyt on vähän haikea mieli kun tämä kierros on ohi... Mietin, että otanko osaa seuraavalle kierrokselle, se jää nähtäväksi :)

Olimme eilen koko muu perhe paitsi esikoinen ystävämme syntymäpäiväkahvilla kun pakettini oli tuotu ovelle :) Esikoinen sen oli keittiön pöydälle laittanut ja sen sieltä heti bongasin kun kotiuduimme :D

Tällainen "salaperäinen" paketti siis löytyi pöydältä:


Pakkohan se oli heti sinne sisälle kurkata :D Ja mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään!


* 8 kerää joulunpunaista ice yarns lankaa
* 2 Hahtuvaista
* kerä valkoista Nallea
* 2 pussia KoolAidia (+ ohjeet)
* ihana kortti

Haikein mielin minäkin tätä viimeistä postausta teen! On ollut kiva saada paketteja Sansui sinulta :) Ja olet onnistunut yllättämään ja ilostuttamaan minut jokaisella lähettämälläsi yllätyksellä! Kiitos kaunis sinulle tästä syksystä :)

Minusta tuo ice lanka on oikein kaunista, aion neuloa siitä jotain kaunista kun vain saan intoni takaisin! Jos joku on nähnyt sitä jossain, niin saa laittaa takaisin päin ;)

Ihanaa joulun odotusta teille kaikille!

Ps. Arvonta aikaa on vielä jäljellä ;)

9 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta paketilta! Tämä viimeinen paketti onkin jännä, kun siinä saa itsensä esitellä vihdoin. Omalle Sny:lle on myös viimeinen paketti juuri lähdössä.

  VastaaPoista
 2. Ihanan paketin olet saanut. Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
 3. wow mikä paketti! (Ihan kuin en jo tiennyt mitä olet saamassa ;) ), mutta kyllä se kuvassa näyttää vielä ihanammalta.

  Ja tottakai sinä otat osaa keväänkin kiertoon ;). Ei tätä voi lopettaa!

  VastaaPoista
 4. Ihana ihana paketti. Lähdetään keväällä mukaan uudestaan :)

  VastaaPoista
 5. Mukava kuulla että olet paketeista tykännyt, oli kivaa olla snysi =)
  Ice oli vähän hassua, kun siinä oli se kiiltävä "rihma" mukana. Kuvassa näytti että olisi ollut sellaista puna-oranssia lankaa =/ Mutta hyvä jos pidit kuitenkin =)

  VastaaPoista
 6. Que fios lindos!! Gostei de todos...vamos ver o que sairá deles!

  bjinhos

  VastaaPoista
 7. Ihana paketti! Mukavaa joulun odotusta:D

  VastaaPoista
 8. Hei! Onko sinulla tietoa kevään 2012 sny:stä? Itseä kiinnostaisi osallistua, mutta en ole vielä löytänyt mitään tietoa siitä.

  VastaaPoista