torstai 8. joulukuuta 2011

Kaikenlaista ;)

Tulee sitten taas oikein sillisalaatti kirjoitus, kun yritän muistaa kaiken mitä pitäisi :D

Kiitos Sissi ihanista helmistä, ne on niin kauniita että en tiedä raaskinko niitä käyttää edes mihinkään! Lähetin Sissille jokin aika sitten silmukkamerkkejä ja sain häneltä nämä ihanat helmet:


Samassa kuvassa on jouluvaihtoparini lähettämä joulukalenteri (Raverlyn vaihto). Kiitos siitäkin, avaamme lasten kanssa vuorotellen luukkuja :)

Meillä oli marraskuun lopussa pikkujoulut, miehen lapsuudenystävien kanssa kokoonnumme muutamia kertoja vuodessa ja pikkujoulut on sellaiset että aina joku ne järjestää :) Meillä on aina tosi hauskaa ja vuosia tulee lisää illan aikana roimasti, niin meitä naurattaa! Tänä vuonna meillä oli kierrätyslahja teema eli pakettiin jotain itselle tarpeetonta käyttökelpoista :) Mnä sain ihanan lyhdyn ja mies sai teekannun, teetä ja valokuvakehyksen. Montaa kuvaa ei tullut otettua, mutta nämä piparit haluan laittaa näytille, ne on tehnyt (tavalliset) ja koristellut ihana ystävä:

Viikonloppu vierähti parisuhteen merkeissä :) Ihanaa viettää kahden keskistä aikaa välillä, ja joulukiireetkin sai unohtaa hetkeksi :) Söimme ja nukuimme hyvin, nautimme toistemme seurasta. Taas tietää miksi juuri tuon toisen on tuohon rinnalleen valinnut kulkemaan! Se tahtoo aina se tunne jäädä arjen pyörityksessä vähän jalkoihin... Mutta taas jaksaa parisuhteessakin tarpoa eteenpäin, myös niitä vastamäkiä :)

Tallinnasta ei juuri mitään kuvaamisen arvoista tullut ostettua, kamerakin jäi kotiin joten ei edes matkakuvia tullut räpsittyä ;) Katajanokan hotellia voimme suositella, aamupala varsinkin oli oikein hyvä! Olimme siis yhden yön tuossa hotellissa, kiitos siskon rakkaan :)

Vieläköhän jaksatte lukea :D

No, yhden asian vielä haluan kertoa. Meidän pienisuuri käärmeemme sai uuden "terraarion" eli vähän isomman muovilaatikon, alkoi pituutta olla jo sen verran että pienempi jäi auttamatta liian pieneksi. Nyt on Gibatalla taas tilaa "telmiä" :D


Oikein mukavaa joulun alus aikaa kaikille teille! Minä yritän ehtiä jossain välissä myös teidän blogeihinne kommentoida!

ps. olen saanut kaksi tunnustusta, ne laitan näkyviin myöhemmin, kiitos vain teille antajille. Lämmittää mieltäni kovasti :)

14 kommenttia:

 1. Komeet piparit. Meidän parisuhdeviikonloppu oli Berliinissä - mutta valitettavasti sairasteltiin molemmat, pikkasen jäi "laimeeksi".

  VastaaPoista
 2. Ihania pipareita! :) Mä palaan myöhemmin lukemaan sun kuulumiset kunnolla. En tajua mitä teen täällä kesken kiireisen työaamun. :D

  VastaaPoista
 3. Onpa sinulla touhua riittänyt. Tuollaiset reissut piristävät aina, kun on jotain erilaista ja saa kaikki kotityöt hyvällä omalla tunnolla jättää pois mielestä, kun eivät siellä reissussa koko ajan hypi silmille. Piparit ovat myös tosi kauniita!

  VastaaPoista
 4. Ihania pipareita! Tuollainen "irtiotto" viikonloppu tekisi kyllä terää itse kullekin. Vaikka kyllä mä viimeksi tänä aamuna töihin lähtiessä totesin, että mulla on ihana mies. Hyvää loppu viikkoa teille!

  VastaaPoista
 5. Piparit on vallan hienoja! Tuollainen kaikessa rauhassa miehen kanssa kotona oleilu on minustakin ihanaa. Teillä on vähän hieno lemmikki, käärme. Herättää minussa sekä ihastusta että kauhistusta.

  VastaaPoista
 6. Nuo herkut ovat myös silmänruokaa, tosi ihania! Jotenkin on jäänyt tuo koristeluvaihe kokonaan pois minun leipomisista. Onneksi lapset on jo niin isoja että osaavat ja haluavat leipoa ja tehdä ruokaa, eilen tekivät lihapullia ja muusia ja sehän kelpasi oikein hyvin koko porukalle : )

  VastaaPoista
 7. Tulipa hyvä mieli sun kirjoitusta lukiessa :) Kyllä se rakkaus on vaan ihana asia ja tarvitsee sitä hoivaa ja huolenpitoa jaksaakseen läpi harmaan kivenkin. <3 <3 <3 Ja oi mitä pipruja!

  VastaaPoista
 8. Ihana Kunnaksen joulukalenteri. Itse pidän kovasti Kunnaksen töistä. Piparitalkoisiin pitänee itsekin suunnata pian.

  VastaaPoista
 9. Que bom que a cobra agora está num lugar maior:)
  Adorei esses biscoitos confeitados, lindos!

  bjinhos

  VastaaPoista
 10. Ihanaa, että oli noin mukava reissu. Tuollaisia voimankerääjiä kyllä tarvitaan. Nähdäänkös me viikon päästä?

  VastaaPoista
 11. Herkullisen näköisiä piparkakkuja! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Katju: Nuo piparit on ihania, ei niitä oikein raaskinut edes syödä!
  Harmi kun tauti vei voimat teidän lomaltanne :(

  -maria-: Niin minustakin :)

  Maria: Hih, joskus sitä löytää itsensä ihan muualta kun pitäisi :D

  Aarnilintu: Teki ihan hyvää tämän kiireen keskellä vähän hengähtää :)

  Krista: Eikös vain olekin ihana huomata tehneensä oikean valinnan puolisoa valitessa? :D

  Paula: Jännä juttu tuo käärme, en ole ollenkaan käärmeihminen, mutta tuoi meidän Gibata on kyllä suloistakin suloisin <3

  Etana: Meilläkin lapset haluaa välillä yllättää ja leipoa :) Tosin nuorimman kohdalla sotku onkin sitten toinen juttu... ;)

  Pepper: Ihana olet <3

  Weba: Kunnas on kiva, meillä on monta kirjaakin <3

  Ká: Obrigado :)

  Zelda: Oli meillä <3 Tottakai nähdään <3

  Valua Kuvasa: Oli ne hyvän makuisiakin :) Kiitos samoin, mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 13. No on se kiva jos helmet on niin ihania ettei raaski mihinkään käyttää, vaan täytyy ihailemalla ihailla! Kyllä se päivä sieltä vielä tulee jolloin ne onnistuu johonkin juttuuun sattumaan juuri kuin nenä päähän!

  VastaaPoista