lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden vika postaus ja se on pitkä :D

Kiitos teille kaikille ihanille kommenteistanne, yritän niihin ehtiä kyllä vastaamaan vielä jossain vaiheessa! Nyt pitäisi itseasiassa olla jo eväitä laittamassa kuntoon ja olla kohta puoliin lähdössä vuotta vaihtamaan, mutta kirjoitan tämä postauksen nyt kuitenkin ensin :D

Varoitan, tässä on nyt sitten kaikki mahdollinen joulusta lähtien :D

Otin osaa kahteen vaihtoon, toiseen ravelryssä ja toiseen Novitan neulomossa.

Neulomosta sain paketin kaikenlaista hyvää mieltä aiheuttavaa :) Kiitos Mudeliino!


Kertakaikkiaan ihana paketti :)

Ja Ravelrystä sain myös aivan ihanan paketin! Siellä oli kaikkea ihanaa, ohjeista lähtien mukana :) Noita joulupalloja sitten varmaan saa yksi ja toinen ensi vuonna, siihen tuli ohjeet ja lankaa myös (Hello Kitty muki oli täynnä pieniä keriä palloja varten!)Kiitos siulle vaihtoparini, jonka jo ehdin unohtaa *nolona tunnustan tämän* Muokkaan ja laitan tiedon sitten kun se selviää!

Ja Ammiinan kanssa teimme vaihtikset (viime joulunakin teimme, tuleekohan tästä jo ihan perinne :)) Minä neuloin hänelle sukat ja hän lähetti minulle kukkaron (kaksoisnipsulla), heijastimen, pinnejä ja pampuloita. Ihania kaikki!

Tässä lähettämistäni sukista pari kuvaa ensin:Ja minulle tullut herkkupaketti:


Sitten kuva vuoden viimeisistä valmistuneista sukista (jäi kuvaamatta tosi moni lahjaksi mennyt juttu...) Tosi huono kuva, en ymmärrä miten en huomannut että yksi sukka on ihan rypyssä :/


Nuo sukat on molemmat kokoa 38.

Ja sitten valmistautumista UWAan ;) Melkein kaikki langat on valmiina valloittamassa sohvaa :D Kaksi olen jo aloittanutkin, yhden revontulihuivin sekä äiskälle tuubihuivin, molemmissa käytössä vironvilla :) Kahdet sukat on aloitettu ennen tempausta ja ne aion tehdä tässä samalla valmiiksi!

Olen löytänyt neulomisenilon ja -halun jälleen, ihanaa! Lankaa ei tosin tee mieli ostaa, mutta sehän on vaan tervettäkin, kun tuota lankaa on kuitenkin reilu 30 kiloa jo varastoissa :D Pitäisi laskea ne kyllä, sain vähän lankaa myös lahjaksi jouluna :) Pitänee nakittaa esikoinen hommaan kanssani, kun se laskeminen viimeksikin sujui niin hyvin yhteistyöllä :)

Tässä kuvaa UWAn alusta:


Ja neiti on viihtynyt rippileirillään, muistaa ilmoitella itsestään ikävöivälle äidille ainakin kerran päivässä :) Puoliltaöin sovimme lähettävämme lentosuukot toisillemme, kai ne tuolla matkalla jossain kohtaa :)

Mukavaa vuodenvaihdetta kaikille! Minä hiljenen hetkeksi :D

17 kommenttia:

 1. Oikein suuren suuri hali kuluneesta vuodesta sinulle ystäväni:)

  Myös uutta entistä ehompaa haluan toivottaa!

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos tämän vuoden blogiystävyydestä, ja kaikkea hyvää vuodelle 2012! Sulle on tapahtunut kaikkea kivaa kuvien perusteelle. Minäkin otan osaa UWA;an, mutta vielä en ole ehtinyt mitään aloittaa.

  VastaaPoista
 3. Vieläks tarviit jotain Hello Kittyä? Täällä sitä on pilvin pimein!

  Oikein hyvää ja mukavaa uutta vuotta Sinulle.

  VastaaPoista
 4. Oikein hyvää uutta vuotta sinulle! Toivottavasti tuleva vuosi säilyttää ilosi ja halusi tehdä, taitavan tekijän töitä on ilo katsella!

  Taatusti suukkonne tulevat kohtaamaan ja varmasti molemmat myös sen hetken tunnette!

  VastaaPoista
 5. Kaikkea hyvää uuteen Vuoteesi <3

  VastaaPoista
 6. Oikein Ihanaa ja Touhukasta Alkanutta Vuotta Sinulle!

  VastaaPoista
 7. Hyvää uuttavuotta blogiystävälle!

  VastaaPoista
 8. Hyvää uutta vuotta! Ihania paketteja olit saanut!

  VastaaPoista
 9. Oikein ihanaa ja lankarikasta uutta vuotta teille kaikille ihanille <3 Ihanaa kun olette olemassa, kiitos teille siitä :)

  VastaaPoista