maanantai 19. joulukuuta 2011

Pari KyJyä vamistunut... Ihmeiden aika ei siis ole ohi ;)

Sain nämä kassit jo jokin aika sitten valmiiksi, mutta nauhojen metsästys venyi, joten nyt vasta ne julkistan ja valmistumispäiväksi laitan viime viikon torstain (15.12.) kun nauhat silloin paikoilleen pujotin :)


Nämä ovat listalla numerot 1 ja 2. Viisi KyJyä jäi kesken eli melkeimpä alkutekijöihinsä... Vauvahaalari edistyi jonkin aikaa, mutta jämähti, luovutan sensuhteen. Kamala lanka, vaikka näyttääkin kauniilta... Ei ole tehty minua varten, lahjoitan varmaan kummipojan äidille, jospa tuo saisi siitä tehtyä itse jotain! Miehen villapaita jäi alkusilmukoihin, tosin sen aion tehdä valmiiksi jossain vaiheessa, neidin mekolla sama tarina, minun jakkuni ja neuletakkini ei ole juuri tuota enempää edistynyt, neulatakin aion tehdä valmiiksi jossain vaiheessa.

Ennen noiden KyJyjen, jotka nyt sitten aaton jälkeen muuttuvat ufoiksi, loppuun saattamista minun pitä tehdä kolmet sukat valmiiksi sekä muutama joululahja joulun jälkeen. Näistä töistä saa lahjansaajat lahjakortit pukinkontista, niistä ei siis enempää tässä vaiheessa ;)

Eilinen oli kiva ystävä-päivä :) Kiitos vain ystäväkulta taas ihanasta seurastasi!

Arvontaankin kannattaa ottaa vielä osaa :)

11 kommenttia:

 1. Näyttääpä hienoilta. Arvostan kovasti sitä, kun toisilla on viitseliäisyyttä noiden pitsi ym. kuvioneuleiden kanssa.Itsellä kun ei oikein tuo kärsivällisyys nihin tahdo riittää.

  VastaaPoista
 2. Ei huolta, vaikka Kyjyt ei valmistukaan. Nuo kassit on kylla kauniita!

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit kassit!!
  Mukaa touhuilua sinne , näin joulun lähestyessä!!

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon, kun sait noinkin monta Kyjyä valmiiksi. Minulla jäi pahasti kesken, kun tuli niin paljon muuta tekemistä. Nytkin on vielä viisi joululahjaa ihan alkutekijöissään :)

  VastaaPoista
 5. Söpöiset kassit! Sinun KyJysi taisi kuitenkin sujua paremmin kuin minun; edelleen 10 työtä kesken ja alkaa usko mennä, että saisin edes ukkokullan paidan valmiiksi.

  VastaaPoista
 6. Kaunis kassikaksikko! Oikeinkin namuset :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita kasseja! Aika hyvin kuitenkin KyJyilty,minähän luovutin jo alkumetreillä...

  VastaaPoista
 8. Kauniita kasseja. Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
 9. Gostei muitos bas bolsas, ficaram ótimas. E que lindo é o calendário! Adorei.

  bjinhos

  VastaaPoista
 10. Hienoja kasseja!
  Hyvinhän nuo kyjyt kuitenkin menivät, vaikkei kaikki valmiiksi tuliskaan.

  VastaaPoista