torstai 15. marraskuuta 2012

Huomenna messuilemaan!!

Huomenna Tampereelle, sinne kotipaikkakunnalleni :) Hassua, että olen asunut pääkaupunkiseudulla jo kauemmin kun aikanaan Tampereella, silti pidän itseäni melkein enemmän edelleen Tamperelaisena. Kai ne minun juureni ovat sitten siellä ;) Vaikka toisaalta en välttämättä sinne enää takaisin muuttaisikaan.. On tämä ihmismieli hassu :)

Mutta siis Tampereelle olen lähdössä ihanan ystäväni kanssa, junaan huomenna hyppäämme yhdessä ja puhetta varmasti piisaa :D

Tulkaahan tutut vetämään hihasta, minä en välttämättä näe ympärilleni kun ihastelen kaikkea mitä messuilla on tänä vuonna tarjolla :D Tulkaahan tutut vetämään hihasta, minä en välttämättä näe ympärilläni mitää kun ihastelen messutarjontaa :D Ja saa toki tuntemattomatkin blogini lukijat tulla minua tervehtimään :) Mistä minut tuntee... Hmm... Jospa laitan vaikka päälleni vihreän palakankaasta tehdyn tunikan, se on sellainen joka on sivuilta vähän pitempi :) Ihan itse olen sen tehnyt :D Löysin vanhan kuvankin, se voi auttaa hahmottamaan ;)


Tosin olen nyt aika paljon pienempi kuin tuossa kuvassa ;)

Ihanaa loppu viikkoa teille kaikille ja mukavia messuja kaikille niille, jotka sinne ovat menossa :) Laitan sitten kuvaa saaliistani kunhan sen olen ensin pyydystänyt :D

9 kommenttia:

 1. Yritän tunnistaa, ehkä siis huomen nähdään! Mukavaa messuilua kuiteskin.

  VastaaPoista
 2. Minä suuntaan myös messuille huomenna. Sain auton lainaksi, joten jos joku on kyydin tarpeessa niin mukaan mahtuisi. Katotaan ootko muuttunut niin pieneksi että tunnistanko ollenkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun junalippu on jo ostettu! Mutta toivottavasti törmätään messuilla :)

   Poista
 3. Nauti messuista! Minä pakerran vaan töissä. =) No pian on meilläkin messut täällä ja sinne menen taatusti!

  VastaaPoista
 4. Sinne messuille minäkin suunnistan...Tiedä vaikka nähtäis :)

  VastaaPoista