perjantai 9. marraskuuta 2012

Lämminta ylle ystävältä :)

Olen valittanut palelusta aika paljon viime aikoina niin normi elämässä kuin Facebookissakin :) No Ertzulipa laittoi minulle viestiä, että hän on neulonut villapaidan, joka on hänelle liian suuri. Niin teimme oravannahkakauppoja ja lupasin tuoda hänelle pari vyyhtiä vironvillaa Tallinnan matkalta :) Ja olipa Ertzu laittanut ylläriäkin pakettiin mukaan!Kiitos sinulle ihana nainen! Nyt tarkenen taas :)

Ja kauhean vaikeaa on ollut olla sortumatta... Kuopus leipoi pipareita tänään ja mikä tuoksu niistä tuleekaan! Minä niin rakastan pipareita!! Mutta sortumatta olen ollut, hyvä minä ;) Kaikenkaikkiaan painoa pudonnut nyt 21,3kg. Ruotsin reissu toi vähän takaisin päin (800g), mutta se kaikki lähti heti pois kun palasin tiukkaan ruotuun :) Yllättävän helppoa tämä laihduttaminen on tosiaan ollut, ihmettelen etten ole tähän aikaisemmin ryhtynyt... Helpompi olisi pudottaa vaikka 25 kiloa kun 45 kiloa...

Mutta takaisin siis pipareihin :) Pari kuvaa otti kuopus itse piparkakuista, nämä on sen taikinan lopusta tehdyt ihan omanlaisensa, ilman muottia tehdyt (jjuri ne parhaat siis!). Jopa tuo poika ehti piparkakkuja koristellakin ja tehdä lupauksen, että leipoo jouluksi minullekin oman satsin. Minun ihan pieni kokkipoikani!


Muistakaahan bongailla edelleen ahkerasti :) Ja muistakaa, että kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvotaan jotain kivaa myös!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Heips :)
  Pitkästä aikaa olen takaisin blogi-maailmassa. Ja heti piti tulla sinunkin blogiisi kurkistelemaan kuulumisia. Saitpa ihanaa lämmikettä ! Ja vesi tuli kielelle, kun noita hienoja piparkakkuja katselin. Kauheesti tekis kans mieli jo, mutta mulla on meneillään jonkin sortin operaatio painon pudottamisen suhteen, joten olen yrittänyt parhaani mukaan vältellä kaikkea ylimääräistä. Mustikkapiirakkaa tosin tänään vähän maistelin ;) Mukavaa viikonloppua !!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania lämpimäisiä! Kyllä nyt Lila tarkenee :) Ja suloisia ovat nuo kuopuksen piparit! <3

  VastaaPoista
 3. Mulle piparitaikina on heikkous. Sä oot kyllä jaksanut tsempata tuon laihduttamisen ihailtavasti!

  VastaaPoista
 4. Olet sinä vaan mahdoton laihduttaja, ei onnistuis monelta tuommoinen ♥
  Tuo tonttupipari on niin liikuttavan ihana, että sitä ei varmaan syödä ollenkaan, vaan säilytellään vuodesta toiseen :)

  VastaaPoista
 5. Suloisia pipareita on siellä tehty. Uskon että se tuoksu on piinaava, mutta kyllä tuo sun saavutus on jo huima. Uskon ettet sorru, vaan odotat sinne jouluun ja lupaan herkutella... ajattele kuinka ne sitten maistuvatkaan ihan eri hyville, kun jaksat odottaa. =)

  Ja kaunista lämmikettä on sulle tullut, vau!

  VastaaPoista
 6. Suloisia nuo piparit! Nyt ei pitäisi enää palella tuollainen villapaita päällä.

  VastaaPoista
 7. Huima saavutus kyllä!

  Ja mitä postia olet saanut <3

  VastaaPoista