tiistai 6. marraskuuta 2012

Terveisiä Tukholmasta!

Ehdin loma viikollani vaikka mitä kivaa :) Kävin Tallinnan lisäksi myös Tukholmassa! Siellä olikin kiva pitkästäaikaa käydä, viimeksi olen siellä vieraillut ennen lasten syntymää eli ikuisuus sitten... No kävinhän minä siellä kerran tuon jälkeenkin, mutta silloin en juuri mitään nähnyt, sain sillä reissulla tosin Victoria ja Daniel mukin, mutta siihen se sitten melkein jäikin ;)

Nyt oli mukana ihanaa seuraa! Ystäväni, tyttäreni ja ystäväni kolme lasta (ikähaarukalla 5kk-11v). Oli ihana nuorin kummipoikani ja tyttäreni kummityttö. Saatiin hoitaa vauvaa ja hänen isoveljeään! Tahdon uudestaan :)

Nämä pikkuruiset tuliaiset tuotiin kuopukselle, hän nimittäin toivoi jotain ruotsalaista tuliaiseksi, no eipä paljon ruotsalaisempaa taida olla kuin tuo Taalainmaan hevonen :) Ja tyttäreni, joka on kiletänyt joulusta puhumisen ennen synttäreitään (vajaa kaksi viikkoa vielä, huoh!) halusi ostaa tuon joulukoristeen pikkuveljelleen, joka on hirmuisesti jouluihminen. Taisi neiti heltyä ;)


Ja sunnuntaina kuopus halusi viedä minut vielä elokuviin ennen työarkeen paluuta :) Ihana nuori mies! Kävimme katsomassa Madagascar kolmosen, voin suositella, oli todella hyvä. Paras noista kaikista Madagascar leffoista!

Ihanaa viikkoa teille kaikille :) Muistakaa bongailla! Ja tervetuloa uusille lukijoille :)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana possu...kyllä tuon nähdessään heltyykin.

    VastaaPoista
  2. En olisi minäkään voinut tuota possua vastustaa :)

    VastaaPoista
  3. Söpöt tuliaiset; varsinkin tuo possu:)

    VastaaPoista