torstai 22. marraskuuta 2012

Ihana marraskuun sny paketti :)

Sain siis vihdoin haettua postista paketin snyltäni :) Kiitos snyni, paketti on ihana! Tykkään kaikesta mitä sieltä löytyi :) Tykkään siis myös niistä karkeista, vaikka ne menevätkin muiden suihin!

Katsokaa itse:


Ihanaa, superpehmeää lankaa! Katia merino blendiä, aivan ihastuttavissa väreissä. Tykkään! Näistä tulee jotain minulle itselleni :) Paketista löytyi myös kaunis heijastin (neiti sitä jo havitteli itseen, vaan tylsä äiti ei anna ;)) Ja kynttilöitä, niitä meillä poltetaan paljon! Ja karkkipussi, niita melkein parhaita pussikarkkeja ikinä eli Marianneja. Voisin säästää tuon jouluun, mutta syököön lapset lauantaina, karkkipäivänä :)

Kiitos snyni, tämä paketti on ihana!

Tänään oli muutenkin kiva postipäivä! sain nikitalta postia, teimme vaihtokauppaa. Minä lupasin neuloa revontulihuivin ja hän lupasi tehdä minulle pitkät villasukat. Häelle menevä revontulihuivi on tuossa edellisessä postauksessa eli vielä vaiheessa... Lupaan olla nopea, että nikita saa huivinsa pian :)


Katsokaa tuota pakettia! Taitaa nikita tietää, että tykkään Hello Kitystä :D Ja sisältö vasta ihana olikin! Sukat on sopivat, namit meni parempiin suihin ja tuo kortti on suloinen :)


Ja näin sopivat ne minulle on:


Ihanat! Kiitos nikita :)

Ja vieläpä odotti keittiön pöydällä kirje ammiinaltakin :) Sisältö oli paketoitu joululahjapaperiin, kortissa luki että voin säästää jouluun tai avata heti. Avasin heti :D Aivan ihania juttuja sieltä löytyikin! Kiitos ammiina :)


Nyt on hyvä mennä hyvillä mielin nukkumaan! Mukavaa loppu viikkoa teille kaikille :)

7 kommenttia:

 1. IHANAT RAIDALLISET SUKAT :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi, mitä paketteja olet saanut!

  VastaaPoista
 3. Onpas sulla ollu ihana pakettipäivä ! Nuo sukat on mahtavat !

  VastaaPoista
 4. Oot varmaan ollut tosi kiltti, kun olet saanut noin ihania paketteja!

  VastaaPoista
 5. Niin mukavia löytyi sinun postipaketeistasi, nams:)

  VastaaPoista
 6. Voi kun olet ihania posteja saanut. =)
  Minulla on Katian Darling langasta tehty huivi itsellä ja sekin on aivan ihanan pehmoinen. Tuo sinun sny:si on siis löytänyt sinun pakettiin oikeaa aarre lankaa. ;D
  Ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla, että paketti oli mieluinen, nuo langat olisin kelpuuttanut itsellenikin, oli tosiaan ihanan pehmeää lankaa :). Ihanat sukat olet saanut myös <3!
  T: SNY: si

  VastaaPoista